Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Fabia III, 6. díl: Víčko palivové nádrže a zadní svítilna

Jan Mička
Diskuze (135)
V šestém dílu našeho příběhu o nové generaci Škody Fabia si ukážeme víčko palivové nádrže a kousek zadního světlometu.

Škoda Auto nám odhalila další kousek karoserie nové generace Fabie. Tentokrát jde především o víčko palivové nádrže a jak vidno, i takový detail se dá vyřešit velmi elegantně. Ani zde totiž designéři nezapomněli na linii tornado, což dosud nemělo v rámci modelové řady obdoby.

Součástí zatím poslední fotografie je také kousek zadní svítilny, ovšem na její úplně odhalení si musíme ještě chvíli počkat. Vzhledem k nejnovějšímu trendu automobilky se i v případě nové Fabie zřejmě dočkáme diodové techniky a charakteristického světelného podpisu ve tvaru písmene C.

Jan Mička
Diskuze (135)
Avatar - Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Re: Už jsem viděl na internetu leccos...
Redakce tam měla dát dnešní článek a ten zbytek předtím si odpustit, navíc i proto, že z toho nevylezlo vůbec žádný překvapení..což se dalo předpokládat. Bylo by tu vkusnější a nezavánělo bys ti bulvárností. Není pravda, že redakci nic jinýho nezbývalo, mohli si ušetřit mraky uštěpačných poznámek, čemuž se ani asi nediví...
19. 8. 2014 08:38
Re: Už jsem viděl na internetu leccos...
Ještě jednou a naposled:
Ty fotky po částech pouští automobilka, redakci nezbývá, než ji následovat. V opačném případě by byli out-of-date.
19. 8. 2014 08:34
Re: ...
Co to máš za plečku, když tě předjede i Jawa 50/23 Mustang?
Byl to tenhle bílej?
[odkaz]
19. 8. 2014 07:24
citatelia sa smeju
vacsina na telemovelach ale nikto to nezastavi lebo hold reklama je uz zaplatena a prachy su prednejsie ako citatelia...
Avatar - Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Re: Už jsem viděl na internetu leccos...
Mě se zkrátka nelíbí, že ze z čitatelů dělají "trubky",alá Blesk. Podle mě je to pod úroveň intelektu většiny čitatelů a takový "kouskování" jsem neviděl ani u sportovních vozů. Za půl měsíce je světová premiéra MX 5 ND, což je v prodejích naprosto jiná třída. Auto je pod plachtou a 3.9 se odkryje, napětí zůstane stejný, jen to má nějakou úroveň a ne tuto trapnou podbízivost. Žádnou složitost v tom nehledej Co jsem tak prolítl diskuzi, tak 2/3 lidí toto irituje a z auta si dělají srandu, z toho usuzuji, že o žádnou velkou událost nejde. Sice mě znáš jen virtuálně, ale vždy (a to i známým) píšu to, co si myslím. Upřímně řečeno, to auto za to nestojí, abychom si kvůli němu vyměnily hodně příspěvků, zvlášť tady :-)