Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Mercedes-Benz třídy C - kombi je připraveno ke startu

Ondřej Láník
Diskuze (16)
Oficiálně se nová kombi představí ve Frankfurtu v polovině září, ale ve Stuttgartu si praktičtější céčko neplánovaně odbylo světovou výstavní premiéru již tento týden.

Definitivní podoba novinky bez maskování je nyní odhalena a výrobce tak může překvapit jen zprávou o rozměrech interiéru.

Nestává se příliš často, aby snaha o utajení nového modelu končila několik týdnů před oficiálním startem na veřejnosti. Mercedes-Benz je v mnoha věcech první, tak proč ne i v této disciplíně? Ve Stuttgartu jezdí nová "malá" kombi přesně v takové podobě, v jaké se představí na autosalonu ve Frankfurtu a posléze v showroomech prodejců, tedy bez nevzhledných maskovacích prvků.

Nabídka modelů bude podobná té, kterou známe ze sedanů. Setkat se tak budeme moci se zážehovými modely C 180 Kompressor(115 kW), C 200 Kompressor (135 kW), C 230 (150 kW), C 280 (170 kW) a C 350 (200 kW). Turbodiesely budou zastoupeny modely C 200 CDI (100 kW), C 220 CDI (125 kW) s C 320 CDI (165 kW). Vyloučen není ani příchod verze 4Matic. Trumfem nové řady Mercedesu bude vidlicový osmiválec 6,2 l, který se na trh dostane pod klasickým označením C 63 AMG.

Ondřej Láník
Diskuze (16)
26. 8. 2007 15:39
Re: fuuuujjjj
Vim ze se to Mercedesu nebude libit,ale zde musim souhlasit(teda,alespon castecne)s tou A6 avant.Dost povedena,a po shlednuti fotek noveho ,,ceckakombi"se mi ta audina bude libit jeste vic.No,nejdriv prisel Vw Golf variant alias predek ciste evropsky,zadek ciste asijsky(fuj)no a v tom ted chodi i mercedes.............. ;-\
Avatar - sargis
26. 8. 2007 12:31
Re: Zazivaci problem
Pod toto sa podpisem. Chce to vela zvyku a asi vidiet nazivo a v inej farbe s inymi kolesami a doplnkami. Tazko sa to travi, pripada mi to ako parodia na Aziu.
Avatar - CountachSV
26. 8. 2007 10:55
ne, ne..
je to nějaký unylý... ty ofišl fotky.
.. ty s maskováním dávaly tušit že to bude hodně povedený a i když je to asi hodně podobný, buď to dělá ta hnusná barva nebo malý kola, ale fakt ne-e. Bohužel
Avatar - DBS
26. 8. 2007 09:28
Smíšené pocity
Jsem zklamaný.Doufal jsem že nové kombi C bude trochu vypadat trochu sportovnějí jako v případě BMW 3 Touring nebo Alfa Romeo 159 Sportwagon,ale není tomu tak a to mě to trochu mrzí :no:. Nadruhou stranu se do něj určitě dá naložit víc než do zmíněných konkurentů :yes:.Tak nevim.
26. 8. 2007 04:01
Zazivaci problem
Nejak se mi stale nedari stravit design noveho C a kombi mi to neulehcilo, spise naopak. Prestoze chapu, proc chce mercedes hrat vice na sportovnejsi strunu, tak si myslim, ze vice elegance, vice navzajem komunikujicich linek by neskodilo. A zad kombi - to je jeden dlouhy esej vyvracejici platnost uslovi v jednoduchosti je krasa (sila), tady bohuzel nevidim ani jedno. cele je to jaksi geometricky prumerne, ale jak oslovit nekoho prumerem, pokud teda naslouchajici nema byt povolanim statistik?