Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy photos: nový Mercedes-Benz třídy C prozrazen na dálnici

Libor Zezulka
Diskuze (59)
Závada nového Mercedesu třídy C na německé dálnici A1 donutila techniky odstranit maskování z přídě vozu a více přiblížit jeho finální podobu.

Špionážní fotografie nového Mercedes-Benzu třídy C jsme vám na Auto.cz ukázali teprve nedávno. Výrobce si však pečlivě hlídal, aby maskování zakrylo klíčové partie a motoristická veřejnost mohla nadále pouze spekulovat, jak bude nové céčko zepředu nebo zezadu vypadat. Část této hádanky se nyní podařilo rozluštit. Jeden z testovacích vozů, které vyvezla skupinka inženýrů na zkušební jízdu, měl na německé dálnici A1 poruchu.

Technici potřebovali otevřít kapotu, ale k tomu bylo nutné odstranit maskování z přídě. A právě tehdy přišla chvíle pro projíždějící řidiče. Díky pohotové reakci jednoho z nich si můžeme prohlédnout obličej nové třídy C. Světlomety, maska chladiče i kapota naznačují, že jako předloha stála designérům nová třída S. Další informace o nové třídě C najdete v starším článku.

Libor Zezulka
Diskuze (59)
15. 3. 2006 22:06
Re: SBÍREJ CÉČKA
Jo, a tím masivním předkem mnoho získá. Bude to paráda...
15. 3. 2006 20:46
SBÍREJ CÉČKA
Tomu se říká legenda... Máme tu fotku nového céčka v županu, jen s lehce odhalenou hrudí a všichni čučíme do monitoru a hledáme skulinku... :-) :yes: Jo... jsou mistři, kteří ví přesně, co to chce. Tak, když budeš nerozhodnej a budeš chtít mít dokonalou káru, vybírej z triumvirátu premiovek... tj. AUDI, BMW a MB... nemůže se ti stát, že bys šáhl vedle... Tihle totiž... ti tvary nikdy nehledají... ti je tvoří. BRAVO Mercedes :yes: