Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Subaru Turbo v Death Valley

Ondřej Láník
Diskuze (18)
Na první pohled jde o Subaru Legacy s výrazným nasávacím otvorem na kapotě, který obvykle u této značky znamená, že pod kapotou je mezichladič stlačeného vzduchu a turbodmychadlem přeplňovaný motor.

Ve východokalifornském Údolí smrti naši kolegové vyfotili automobil, který je zahalen rouškou tajemství. Na první pohled jde o Subaru Legacy s výrazným nasávacím otvorem na kapotě, který obvykle u této značky znamená, že pod kapotou je mezichladič stlačeného vzduchu a turbodmychadlem přeplňovaný motor.

To je také jedna z verzí zatím nevyřešené tajenky. Pod kapotou aktuálního provedení může být nový nejvýkonnější motor řady, snad dokonce přeplňovaný šestiválec z Tribeky. Proti této úvaze stojí fakt, že Legacy je na trhu již delší čas a v nabídce jsou i takové modely jako Spec. B, které již vlastně nepotřebují další výkonové injekce.

Další variantou je to, že před fotografem stála tzv. mula, prototyp nového vozu zastavěný do karoserie současného modelu. Nejpravděpodobněji by mohlo jít o testování komponent nástupce Subaru Impreza, k němuž se mnohem lépe hodí agresivní vizáž.

Ať je to tak nebo tak, vypadá to, že Subaru opět chystá něco nového a rychlého.

Ondřej Láník
Diskuze (18)