Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toyota spustila výrobu Aurisu Touring Sports, továrna jede naplno

Diskuze (78)
Nový model pomohl plně vytížit výrobní kapacity Toyoty v Británii, kde se vyrábí modelové řady Auris a Avensis.

Prodej nového kombi Toyota Auris Touring Sports startuje v červenci, výroba ve Velké Británii začíná s měsíčním předstihem. Novinka doplňuje trojici modelů vyráběných v továrně TMUK ve středoanglickém Burnastonu – hatchback Auris a větší Avensis v provedení sedan a kombi.

Modelové cykly dvou řad vyráběných v Anglii se dokonale překrývají – zatímco Avensis byl nedávno faceliftovaný, Auris nabíhá ve své nové generaci. Továrna tak může pracovat na 100 %, bez nevytížených kapacit.

Paleta motorů bude u Aurisu Touring Sports shodná s hatchbackem. Ovšem zatímco u krátké verze Toyota počítá s rovnoměrným rozdělením prodejů mezi benzinové, dieselové a hybridní provedení, u kombi očekává až 45% podíl hybridu. Auris Touring Sports bude jediným hybridním kombi na trhu s cenou pod 800 tisíc korun.

Diskuze (78)
10. 6. 2013 06:59
Re: zadný pohlad
S tímhle bych s dovolením nesouhlasil. Evropa je jeden z dost významných světových regionů. A příčina-následek je trochu opačně, než píšete - tedy komu se líbí, ten koupí. Protože tohle se bude nabízet nejspíš i u nás.
Ale samozřejmě se jich víc prodá v Americe a mnohem víc v Japonsku.
A ten zadek mi trochu připomíná Subaru Outback... A celkově mi to nepřipadá úplně ošklivé. Za rozumnou cenu by mi nevadil ani v mojí garáži...
10. 6. 2013 02:00
Re: Lepší volba bude...
Cakalo sa kym sa opat ozves.
9. 6. 2013 21:56
Re: aha
Uz nemam ropaka a toyotu jsem mel i v benzinu. A odpoved na mou otazku je kde ?
9. 6. 2013 21:54
Re: Lepší volba bude...
Mohu vedet v cem lepsi ? Je mensi, hlavne uvnitr, spatne motory, pouzitelna vybava se draze nevyplati. V cem je teda lepsi ?
9. 6. 2013 18:46
Lepší volba bude...
...Rapid Spaceback, nechápu proč to zde již není 8-s