Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Ford Mustang a Steve McQueen

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
A ještě jednou Steve McQueen a výrobek automobilky Ford. Tentokrát se Steve sveze znovu v Mustangu, ale modelového roku 2005.

Ford opět těží z popularity Steva McQueena a filmu Bullitův případ. Protože, projížďku po San Franciscu absolvoval herec koncem devadesátých let s malou Pumou, přesunul se děj do trochu jiného prostředí.

Říká se, že Amerika je zemí neomezených možností a podle této reklamy se tomu dá věřit. Kde, jinde by se zemědělec ve svém kukuřičném poli o rozloze menšího státu, pustil do stavby vlastního závodního okruhu, jen proto, aby se svezl ve svém novém Mustangu, který má zaparkovaný ve stodole.

{videoplayer link="http://www.youtube.com/v/UZzXHq7gKN8" style="auto"}

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
25. 6. 2007 22:40
Re: ORLOJ
nemyslel sem to zas uplne tak ze by nekdo nepochopil vtip, spise sem narazel zase na jiste veci v tyhle reklame na mustanga ktere mohli ujit lidem kteri ten film neznaji. Jo, vhodnost umisteni Bullitta sem az tak moc v potaz nebral.
25. 6. 2007 22:33
Re: ORLOJ
Ja sem taky jak fan fordu tak i McQueena. To ze ti to prijde nemistne me mrzi. K tomu jak to vskutku je by se mohla vyjadrit jenom jedina osoba a ta se k tomu asi uz nevyjadri. Pro me ty reklamy byla hodne hodne mile prekvapeni...jakesi necekane setkani se starym dobrym pritelem, smutno-vesele setkani s nekym, kdo uz neni mezi nama. Svym zpusobem to bylo jiste ujisteni, ze legenda, Bullitt stale zije, ze McQueen je stale mezi nama...
25. 6. 2007 22:25
Re: ORLOJ
>:D To nevím, ale, nedával bych do předmětných souvislostí Bolka a Bullitta >:D (a že je oba mám rád).
25. 6. 2007 22:23
Re: ORLOJ
Tohle jsi napsal výborně.
25. 6. 2007 21:37
Re: ORLOJ
Musis pochopit nadsazku reklamy. Precti si co sem napsal vyse. A k tomu pridej hodne sarkazmu. V americe veta 'if you build it, they will come' je hodne sklonovana, a vetsinou je to v ramci srandy...je to asi stejne znama veta jako u nas neco z kuvahosigutntag. ... Stejne je to i stou reklamou na pumu...kazdymu je uplne jasne, ze steve by nikdy nevypraznil garaz ve prospech pumy kdyz tam ma mustanga a harleye (nebo indiana?). Jakasi zmena reality, ci uz soucasne nebo minule, provedena dobre, je hodne vdecne tema na reklamu. Nebo si fakt myslis ze bolek mel ve svem mladi nejradej majku?