Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kia Quoris – Vlajková loď na prvním videu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (31)
Jihokorejská automobilka Kia na zveřejnění nového jména svého velkého sedanu s pohonem zadních kol navazuje jeho představením prostřednictvím dvojice videí.

Kia v květnu zahájila prodej svého luxusního sedanu K9 na jihokorejském trhu. Nyní zveřejnila jméno pro exportní trhy a spolu s ním přiblížila je rozsáhlou výbavu asistenčních systémů, zvyšujících komfort a bezpečnost.

V současnosti je podle zastoupení Kia Motors Czech zcela jisté, že se model Quoris bude kromě jihokorejského trhu prodávat v Asii a Americe. Uvedení na trhy v Evropě prozatím potvrzeno nebylo.

Kia Quoris má karoserii dlouhou 5.090 mm, širokou 1.900 mm a vysokou 1.490 mm, rozvor náprav činí 3.045 mm. Na zahraničních trzích má být tento sedan nabízen se dvěma zážehovými šestiválcovými motory. První z 3,8 MPI nabídne 213 kW (290 k) a druhý 3,8 GDI má disponovat výkonem 246 kW (334 k).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (31)
Avatar - 3_diamanty
22. 7. 2012 16:48
Re: Auto má
nastastie dnes uz coraz menej ludi na to pozera...doba sa meni... o 30 rokov to uz bude uplne jedno co ma aky znak na kapote aj tomu najzarytejsiemu konzervativcovi.....vyrovnava sa to....

quoris , nadhera, mat prachy na neho uz ho mam v garazi :yes:
Avatar - 3_diamanty
22. 7. 2012 16:40
Re: Zajímavé video - srovnání s BMW 7
ja sa na to podujmem kedze asi nikto tu korejsky nevie >:D takze rozprava v podstate o tom ze BMW je len taka zlatanina bez napadu postarsieho dizajnu, no a Quoris je delo a jasny vitaz, ale
je lepsie ze tomu nikto nerozumie lebo by tomu aj tak nik neveril.... :yes: ze mam pravdu ;-)

dik za video, paradne auto ten quoris, nadhera :yes:
20. 7. 2012 10:19
Re: Spatny pristup
Ale, mne o nic neide, iba tvrdim ako to chodi, k tomu byt premiovy vyrobca cohokolvek, nepotrebujes tradiciu, historiu, ale jasne definovany premiovy produkt, ktory ma premiove kvality, alebo dokazes presvedcit svojich klientov, ze je premiovy a dokazes im to aj predat za odpovedajucu premiovu cenu. Tradicia a historia je dobry plus, ale nie je nevyhnutelna sucast premioveho produktu.
A nevrav mi, ze v rodine mate jednu jedinu znacku kosiel a v zivote ine si nekupujes, alebo ak hej, tak to musi byt taka znacka snad, ze vyhodis vsetky stare budes si kupovat iba zase tu inu znacku? Navyse, trh netvoris ty a tvoja rodina, ale vacsinou menej konzervativny spotrebitelia. A priemerny spotrebitela oblbne priemerna znacka a kupuje si priemer a ne premiu, teda az na niektre vynimky aktualnych cool znaciek, pre ktore by si podaktori ludia nechali odrezat aj prsty, ale v konecnom dosledku to nic nemeni na fakte, ze premiovy produkt moze byt usdpesny aj bez tradicie.
A co sa triedy vozidiel tyka, CL, S, SL sa tazko da porovnavat jak poziciou na trhu, tak menom, image a cenou k RR a Bentley.
20. 7. 2012 00:32
Auto má
zajímavé technické vychytávky. Třeba přední kompletně LED světla, tak vypadá budoucnost. Pro Evropu ale nemá ten správný znak na kapotě.