Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vladimir Putin vyzkoušel Ladu Vesta, s předpisy si hlavu nelámal (+videa)

Jan Mička
Diskuze (669)
Každý správný prezident by měl jezdit automobilem domácí značky. Pozadu není ani Vladimir Putin, který si v okolí Soči vyzkoušel novou Ladu Vesta.

Prezidentům nikdo nepřikazuje, aby jezdili ve vozech domácích automobilek, z hlediska vlastenectví je to ale naprosto v pořádku. Český prezident Miloš Zeman jezdí novou Škodou Superb, francouzský prezident François Hollande dorazil na inauguraci Citroënem DS5 (nyní už pouze DS 5), americký prezident Barack Obama má skoro sedmitunový Cadillac se spotřebou přes šedesát litrů, a příkladně si vedl také ruský prezident Vladimir Putin. Ten si vyzkoušel novou Ladu Vesta a jízdní vlastnosti komentoval kladně.

Prezident jedné z nejvlivnějších a nejobávanějších zemí světa si na klikatých silnicích okolo Soči pochvaloval velmi dobré reakce na povely plynového pedálu a přiznal, že v některých úsecích, kde byla povolená rychlost 30 až 50 km/h, jel trochu rychleji. Zároveň si myslí, že odbyt ve východní Evropě, Středním východě a v Latinské Americe půjde dobře, protože AvtoVAZ tyto trhy dobře zná.

Výroba Lady Vesta byla zahájena 25. září a k oficiálnímu uvedení na ruský trh dojde 25. listopadu. Ještě letos chce automobilka v Iževsku vyrobit okolo 6000 exemplářů a příští rok se předpokládá až 100.000 vyrobených vozů.

V nabídce najdeme tři zážehové šestnáctistovky o výkonech 64, 78 a 84 kW a vedle manuální převodovky se zákazníci dočkají také robotizované skříně vyvinuté ve spolupráci se ZF Friedrichshafen. Provedení sedan později doplní také kombi (i v oplastované verzi) a hatchback, a že by Vesta nebyla k zahození ani jako kupé, můžete vyčíst z dřívějších návrhů nezávislých grafiků.

Jan Mička
Diskuze (669)
Avatar - Hammunasakra
1. 11. 2015 23:50
Re: Diskuzní šlágr
EDIT: Co takhle se zklidnit a ukončit tuhle megatrapárnu?
Avatar - Hammunasakra
1. 11. 2015 23:44
Re: Diskuzní šlágr
V partě se Zemanem ani omylem - brrrr :*)
Prezident kterej cituje Dělnickou stranu? Fakt ne :no: ;-\
Masaryk se musí otáčet v hrobě :-|

V názoru že to byl velmi ale opravdu velmi špatnej ministr financí se shodnem - všichni s ekonomickym vzdělánim >:-[]

S Merkelovou mám podobnej pohled na spravování státu a dodržování ústavy - to s tim nesouvisí. Nehraj si na IPU ;-)

Určitě ne "jen" :-)
Avatar - Hammunasakra
1. 11. 2015 23:40
Re: Diskuzní šlágr
Tuhle tvoji logiku fakt žeru :yes: >:D

Fakt si furt myslíš že problematice rozumíš líp než odborníci nebo akademik s písmenkama před jménem i za nim? :yes: >:D >:D >:D

Všim sis že tu byl izraelskej prezident? ;-)
A že o rozsahu katastrofy v Syrii mě skoro citoval? :-)
Co ty teď s tim? Taky mu napíšeš že je vypatlanej slintal? ;-)
Nebo na vteřinku zvážíš že lidi z akademický půdy pro který je to profesní obor, ten izraelskej prezident s kterejma názorově souznim já bysme snad možná mohli mít i pravdu? :-)

Nemáš ani tucha co je moje specialita >:-[]
Re: Diskuzní šlágr
Jestli myslís slovo vypatlánek tak nevidím duvod. Vzhledem k tomu jak se ke me vypatlánek Hammunasakra diskusne chová (zvratky a lzi o Delnické strane a mnoho podobných nesmyslu vcetne dalsich osobních útoku) a jak on rozhodne neubírá tak slovo vypatlánek perfektne sedí.

EDIT

Reakce nicku Hammunasakra z 23:40 jenom potvrzuje to co jsem napsal. Namyslený vypatlanec jako z ucebnice.
Avatar - _Karel_
1. 11. 2015 21:02
Re: Diskuzní šlágr
Skus trochu ubrat, tohle se vážně pořád dokola nedá číst.