Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Aston Martin DBX se sice ještě nepředstavil, ale příslušenství si již lze prohlédnout

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)

Aston Martin v předstihu představuje sady příslušenství, které zajistí, že připravovaný model DBX bude možné přizpůsobit konkrétním zájmům jeho majitelů, jako je golf, lyžování, cyklistika, myslivost a řada dalších aktivit.  

Aston Martin DBX prozatím neodhodil své maskování a premiéra tohoto SUV, do nějž britská automobilka vkládá velké naděje ohledně výrazného zvýšení své produkce a prodejů, se má oficiálně uskutečnit v prosinci letošního roku.

Aston Martin chce však již nyní ukázat, že DBX má být skutečně univerzálním automobilem a odhaluje sady doplňků, které bude nabízet jako příslušenství pro toto SUV od zahájení jeho prodeje.

První ze sad doplňků v nabídce má představovat Snow Pack, který je určen především pro milovníky lyžování a jeho součástí jsou sněhové řetězy, střešní nosič, vak na lyže a také ohřívač na boty. Nadšené cyklisty má naopak uspokojit Bike Pack, jehož hlavní součástí je samozřejmě nosič jízdních kol. Nimrodům je určen Field Pack se skříňkou na zbraně a loveckou holí.

Touring Pack v podobě čtyřdílné sady stylových zavazadel, uzamykatelné schránky pod sedadlem spolujezdce, taškami do interiéru a lékárničkou pro první pomoc má být určen pro cestovatele. Adventure Pack, zahrnující mimo jiné i vak na mokrá zavazadla a oděvy a doplňky pro jízdu v terénu je určen dobrodruhům. Event Pack je naopak připraven pro elegantní piknik, což znamená, že obsahuje potřebné vybavení včetně deky a deštníku pro případnou nepřízeň počasí.

Pet Pack je připraven pro chovatele psů a především jejich čtyřnohé přátele, pro něž má připravenu podložku s ochranou stěn zavazadlového prostoru DBX o základním objemu 632 litrů a chránič zadního nárazníku před poškrábáním při nastupování psů. Essentials Pack má přispět ke komfortu a organizaci v interiéru s vyhřívaným šálkem a držáky různých drobností a chytrých telefonů pro cestující vpředu i vzadu.

Vedle těchto sad pak následují pakety pro ochranu a údržbu karoserie i interiéru, nabídka dětských autosedaček i doplňků k nim a řada dalších doplňků, z nichž lze zmínit například nosič surfových prken. Aston Martin k doplňkům pro nové SUV uvádí, že jejich ceny uvede a prodej zahájí zároveň s uvedením modelu DBX na trh.

Zdroj: Aston Martin Lagonda Limited

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)

Doporučujeme

21. 10. 2019 15:33
cena
Tak schvalne kolik to kostuje? A omejou me :D