Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi představuje novinky pro modely A1, A4 allroad, Q7 a Q8

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Automobilka se pochlubila hned několika změnami u svých evropských modelů.

Prcek s novým jménem

První novinkou je změna názvu jednoho z nejmenších modelů v nabídce značky Audi. Malý automobil s robustním a odvážným vzhledem Audi A1 Citycraver se totiž s novým modelovým rokem přejmenuje na A1 Allstreet. Vybavení i možnosti individualizace přitom zůstanou stejné, stejně jako nabídky motorizací a převodovek. Stejná by navíc měla zůstat i cenovka

Dobrodruh v novém

Druhé změna se týká modelu Audi A4 Allroad quattro, tedy dobrodružně stylizovaného kombíku se zvýšeným podvozkem, jehož příplatková výbava se nově rozroste o paket Black Optic Pro Package.

Video se připravuje ...

Paket byl navržen přímo pro A4 Allroad a nabízí řadu upravených dekorů. Například rám čelního skla, vnější zrcátka a koncovky výfuku jsou v rámci tohoto paketu lakovány leskle černou barvou. Vertikální lamely v masce Singleframe, vnitřní výplně postranních nasávacích otvorů, zadní difusor a linku mezi zadními světly pak zdobí matně černá barva.

Čtyři kruhy ve znaku, stejně jako označení „A4 allroad“, navíc opět zdobí leskle černá, střešní nosiče jsou lakovány klasickou černou a nárazníky mohou být namísto matné šedé barvy Matte Structure Gray lakovány metalízou Manhattan Gray Metalic. Automobilka navíc rozšiřuje nabídku lakování o odstíny Chronos Gray a District Green.

Laky a prošívání pro Q7 a Q8

Prémiová SUV Audi Q7 a Q8 se s novým modelovým rokem dočkají nových metalických laků v ostínech Satellite Silver, Waitomo Blue a Tamarind Brown, které nahradí starší odstíny Florett Silver, Galaxy Blue a Barrique Brown. Interiér nabídne standardně kontrastní prošívání kolem přístrojového štítu. Blíže neurčenou modernizací by pak měly projít i další části kabiny.

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Doporučujeme