Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW ukazuje M Performance díly pro novou dvojku. Jak se vám líbí?

Jan Zajíc
Diskuze (6)

V červenci automobilka BMW představila novou generaci kupé řady 2 a nyní už přichází s nabídkou sportovního příslušenství z katalogu M Performance Parts.

Možnosti zahrnují díly z uhlíkových vláken, například rámečky ledvinek, přední spoiler, winglety před zadními koly, zadní spoiler či difuzor. Zákazníci mohou karoserii doplnit také polepy, nechybí ani karbonová zrcátka. Zajímavým detailem je karbonový uzávěr palivové nádrže.

Nabídka kol obsahuje tři varianty: černé disky o průměru 18 palců a dvacítky v dvoutónovém provedení a jedny také v černé barvě.

BMW samozřejmě myslí i na interiér. Zájemci si mohou například připlatit za M Performance volant, částečně čalouněný Alcantarou a vybavený proužkem na dvanácté hodině. V katalogu nechybí ani karbonová pádla řazení. A samozřejmě sportovní sedadla.

Na fotografiích vidíme také upravenou loketní opěrku, nové koberečky a zaujaly nás i vnitřní zámečky s logem divize M.

Nové kupé BMW řady 2 na trh dorazí počátkem roku 2022. Ceny startují na částce 958.100 Kč.

Jan Zajíc
Diskuze (6)

Doporučujeme

Avatar - lyon667
10. 9. 2021 20:33
Re: Nelibi
2er je v současné nabídce BMW tak trochu jednookým králem mezi slepými. Není to zlé, ale oproti ladné F22 je to přeci jen designový krok zpět.
10. 9. 2021 12:59
Re: Re: Nelibi
Moze si priat lepsi vzhlad, o technike bmw nikto nepochybuje
Avatar - pradeda777
10. 9. 2021 12:37
Něco málo bych si z těch M parts vybral...,
ale opravdu jen málo. Myslím, že již v základu vypadá dostatečně dobře...
Avatar - iudex
10. 9. 2021 12:12
Re: Nelibi
V BMW komunite je 2er prijatá podstatne nadšenejšie ako ostatné novinky BMW. Aj mne osobne je 2er oveľa sympatickejšia ako 4er kupé, kde tá bobria maska sedí asi najmenej (pri M3/M4 som si na to zvykol, ale pri bežnej 4er mi stále vadí). 2er má klasické proporcie, klasickú masku, k tomu klasickú koncepciu pohonu, čo viac si môže fanúšik priať?
10. 9. 2021 11:00
Nelibi
So sminkami alebo bez ... bmw dizajnovo preslapuje a je to horsie a horsie, sa necudujem, ze kaban zdrhol.
Mne by sa pacila verzia, kde jozo je platenym saboterom vw, ktory vtrhol do mnichova, pokreslil tieto prisery a zobral nohy na plecia