Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Brabus dotáhl Porsche 911 až na hranu. Rocket R má 900 koní!

Matyáš Kunst
Diskuze (2)

Brabus si vzal do parády Porsche 911 Turbo S a nenechal kámen na kameni. Celkem 900 koní, spousta aerodynamických prvků i vylepšený interiér - to všechno je Brabus 900 Rocket R. 

Když se řekne Porsche 911, mnohým před očima vysvitne vize ikonického sporťáku, který dokáže nabídnout adrenalinový zážitek i uspokojení potřeb běžného denního ježdění. Pak je zde ovšem společnost Brabus, která zmíněný element „běžného denního ježdění“ prakticky odebere a nahradí ho ještě několika doušky adrenalinu v krvi. 

Známý úpravce sportovních a luxusních aut má s patrně nejlepším sporťákem na světě již bohaté zkušenosti, ale nový Brabus 900 Rocket R, který vychází z nejrychlejší verze Turbo S, nemá obdoby. Jen se na to podívejte!

Možná jste pochopili, že číslo 900 není v názvu upraveného Porsche jen tak náhodou. Jedná se o počet koňských sil, které dřímají pod kapotou. Díky přidanému výkonu dokáže vůz zrychlit z 0 na 100 za 2,5 sekundy, což je o 2 desetiny méně, než to zvládne sériová verze.

Brabus 900 Rocket R je okouzlující vůz. Díky kompletnímu souboru karosářských dílů Widestar si ho nelze splést s ničím jiným. Body kit využívá uhlíková vlákna pro přední spoiler, výdechy v podbězích a zadní difuzor. Každý prvek byl navíc optimalizován v aerodynamickém tunelu pro výjimečnou účinnost. Interiér se pyšní černou kůží a střešním čalouněním z Alcantary, zatímco 21- či 22palcová kovaná kola celý obraz dokreslují.

Video se připravuje ...

Stejně tak exkluzivní je cena, kterou si Brabus za upravenou 911 žádá. Zatímco standardní Turbo S pořídíte lehce nad hranicí 6 milionů korun včetně daně, za vylepšenou verzi zaplatíte v přepočtu 11 milionů korun bez daně.

Matyáš Kunst
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - speedfred
11. 7. 2023 16:00
Re: 1000 koni
Takže si ho nekúpiš, bo málo koní.
Avatar - 3_diamanty
11. 7. 2023 12:26
1000 koni
Bez tisicky ani rana....