Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chybí vám v kempu televize? LG má řešení ukryté do kufru

Ondřej Mára
Diskuze (5)

Společnost LG vytvořila přenosnou 27“ televizi ukrytou do kufru, která se brzy začne prodávat.

Zatímco většina z nás vyráží do kempů a divočiny za klidem, oddychnout si od běžného shonu a často i moderních technologií, najdou se i tací, kteří se bez nich neobejdou. Zejména mezi mladšími generacemi může být problém odpoutat se od větších obrazovek, ze kterých se na nás stále valí spousta obsahu.

Právě pro takové případy společnost LG vytvořila svou přenosnou televizi StandbyME Go, která nabízí 27palcovou LED HD obrazovku, reproduktory s výkonem 20 wattů a vlastní zabudovanou baterii. To vše v jednom elegantním přenosném kufříku, který se pohodlně ztratí mezi ostatními zavazadly.

Video se připravuje ...

Výklopná obrazovka televize může být díky praktickému mechanismu použita tradičně horizontálně nebo i vertikálně. StandbyME Go ale nabízí možnost využití i bez nutnosti obrazovku vyklápět - má totiž dotykový displej a nabízí LG webOS, díky čemuž lze do televize stahovat různé aplikace i hry. Kromě dotykové obrazovky lze televizi ovládat také ovladačem nebo hlasovými pokyny.

Televize je dále vybavena Bluetooth i WiFi a nabízí podporu AirPlay i zrcadlení mobilních zařízení s operačními systémy Apple iOS i Android. Využití na cestách se tak meze nekladou, ostatně kromě přehrávání obsahu by tato televize mohla být využívána i k prezentacím na cestách.

Ve srovnání s tablety, které jsou dnes nejčastěji používány pro přehrávání obsahu na cestách, ale LG StandbyME Go nabídne kratší čas provozu – zhruba jen okolo 3 hodin. Lze předpokládat, že při kempování v autě půjde životnost prodloužit připojením na baterii.

Další drobnou vadou na kráse tohoto zařízení je pak cena. Podle TheVerge se nová přenosná televize začne již brzy prodávat v USA s cenovkou 999,99 dolarů, což je v přepočtu asi 22.130 Kč.

Ondřej Mára
Diskuze (5)

Doporučujeme

21. 8. 2023 10:40
Re: Nechápu lidi
Tak asi každý podľa seba. ;-)
Avatar - Stejsn
21. 8. 2023 09:46
Re: Nechápu lidi
Jo, naš se koukat na televizi, když je plný internet porna :)
20. 8. 2023 17:07
Re: Nechápu lidi
Televízor je dnes už prežitok. Stačí pripojenie na sieť, prinajhoršom nejaký dátový nosič. Aj na domácej telke pozerám bežné vysielanie viac-menej sporadicky. Obvykle si vyberiem niečo na nete a kašlem na ponuku televízií.
20. 8. 2023 15:22
Re: Nechápu lidi
Reklamy.
20. 8. 2023 14:47
Nechápu lidi
Kteří dokážou v dnešní době čumět na bednu. Reklamy, politická masírka ČT, reklamy, reklamy, zábava na Nově pro majitele jednomístného IQ, reklamy, reklamy. Troška zmanipulovaného tzv. sportu, kde 22 nagelovanych poloopic běhá po umělém trávníku za umělého osvětlení, reklamy, self promo, reklamy, vaření žrádla, reklamy. Zapomněl jsem na něco?