Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Frankfurt 2015 živě: Fotogalerie z druhého dne

Ondřej Chamilla
Diskuze (18)
Druhý den letošního frankfurtského autosalonu již byl o poznání klidnější, možná i proto jsme měli dostatek prostoru prozkoumat všechny novinky a zajímavosti v halách výstaviště.

Zatímco první den byl plný aktuálních novinek, druhý den frankfurtského autosalonu se již žádná automobilová bomba nepředstavila. My jsme však důkladně prošli i další výstavní premiéry, které se letos v Německu objevily.

Zapomenout nemůžeme na domácí Audi, které přivezlo nový model A4 i kombi A4 Avant. Jak se nám vůz líbil, se můžete dozvědět v prvních dojmech. Podobně jsme pak prozkoumali i vůz nové francouzské značky DS, odnože Citroënu, která přivezla hned dvě varianty modelu DS 4, standardní a drsnější Crossback.

Velké očekávání vzbuzovalo nové německé SUV značky Borgward, jeho zpracování však ještě nedosahovalo standardů pro sériovou výrobu, respektive úspěšný prodej na starém kontinentu. Zato plně sériově vypadá Seat Leon Cross Sport, tedy zvýšená čtyřkolka s velmi pěkným výkonem 300 koní, která je ale bohužel pouze konceptem.

Hodně pozornosti pak přilákal podobně situovaný koncept Nissanu, vůz pojmenovaný jako Gripz totiž může nahradit klasický sporťák 370Z. Zato Suzuki Baleno zůstává při zemi a cílí na pragmaticky smýšlející zákazníky. Spolu s modelem Vitara S pak přiváží nové motory Boosterjet.

Letošní frankfurtský autosalon asi nebyl nejpřekvapivější z hlediska odhalení nových vozů, ale přesto bylo rozhodně co sledovat. Ostatně, jen se podívejte sami do naší v pořadí již třetí galerie.

Ondřej Chamilla
Diskuze (18)
Avatar - Ja Prvni 123
17. 9. 2015 20:32
Re: foto 107 a 108 ...
No, já mám trochu problém s tím, že se takový neforemnosti staly "mainstreamem"... obecně avantgarda mi nevadí.. by mi nevadila.
Ale to už není avantgarda - to je podivný hlavní proud...
:-(

A to říkám jako normální člověk, tedy 96%, který neměl problém jezdit růžovým Ritmem.. ale skutečně růžovým.
;-)
Avatar - AUDIRS6
17. 9. 2015 11:29
Re: vlastně si neumím vybrat...
:-) :yes:
17. 9. 2015 08:41
vlastně si neumím vybrat...
Revoluce: AUDI e-tron quattro
Ke kravatě: TALISMAN
K běžnému outfitu : Land Rover Discovery Sport
Pro manželku: Honda NSX (sice ne novinka, ale prostě parádnické) a AUDI A4
Pro mě: Jaguar XE a krom Hondy vše výše uvedené
Místo fénu: Mercedes S63
Concept: Hyundai Vision C a Mazda Koera
Re: foto 107 a 108 ...
Jestli más na mysli me tak já nemám problém s tím kdyz si nekdo delá srandu, spís naopak. To na co narázím je ostrá kritika designu nového Priusu která jiz zaznela v diskusích pred IAA.

Jinak klasické okopávání ve stylu wl. >:D
Avatar - white label
17. 9. 2015 01:07
Re: foto 107 a 108 ...
Neméně zajímavé je, jak některé lidi dokáže rozhodit, když si někdo dělá (z něčeho/někoho) srandu...