Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda láká na premiéru nového Civicu. Ukáže se příští týden

Stanislav Kolman
Diskuze (66)

Nová generace japonského kompaktu je za dveřmi. Před debutem příští týden v úterý se nám poodhaluje v krátké upoutávce.

Novou, již jedenáctou generaci Hondy Civic představí Japonci příští týden v úterý 17. listopadu. Automobilka tedy uvádí, že nám za pár dní neukáže finální auto, ale „téměř hotový“ prototyp. Státní svátek si můžete zpříjemnit sledováním světové premiéry, neboť se ji Honda chystá vysílat na sociální síti Twitch, jindy známé spíše streamováním her.

Ještě před oficiální premiérou si Honda připravila krátkou patnáctivteřinovou upoutávku. I když jsou střihy rychlé a kompletní auto v celé své kráse se nám tu neukazuje, nějakých zajímavých detailů si můžeme všimnout. Na první dobrou to vypadá, že se designéři rozhodli Civic uhladit a dát mu elegantnější tvář. Ale nepředbíhejme…

První hrstku podrobností se dozvíme již příští týden v úterý. Nepředpokládáme ale, že by jedenáctý Civic prozradil všechno včetně technických specifikací. Fotografie hotového auta a podrobnosti o motorech mají spatřit světlo světa až závěrem letošního roku, případně počátkem toho příštího. A pokud jde o samotnou úterní premiéru, sledovat ji můžete společně s námi zde.

Video se připravuje ...

Stanislav Kolman
Diskuze (66)

Doporučujeme

Avatar - Lumix56
17. 11. 2020 12:35
Re: Přani
Souhlas. Měl jsem CR-V 4.G a vyměnil jsem jej za sedan C10.G 1,5 T. Většinou jezdím 1+0, max. 1+1, takže cestující v 2.řadě neřeším. Kufr 519L postačuje až až, na dovolenou uveze vše. Děcka mají svá auta, mě do řízení nikdo nekecá a hlavnè si jej užívám jako řidič. Koncernem jsem skončil v 2005 - od té doby SUV, no a nakonec C10.G - konečně AUTO pro mě - lehké, temperamentní, úsporné, řidičsky supr, za mě 5⭐ . Pokud bude ponechán 1,5T motor tak to bude i v 11.G supr. Kastli není důvod měnit. Komu se nelíbí, ať jde do showroomu k sousedům.
Avatar - Hammunasakra
15. 11. 2020 11:26
Re: Kacířská myšlenka
TAk se holt odstěhuj na nějaký kontinent kde to s emisema je jiné = je tu Afrika a Antarktida

POZOR v civilizovaných částech Afriky to už taky není žádná sranda = taková Ghana zavedla PŘÍSNĚJŠÍ limity pro dovoz ojetin než má Česká republika! :D
Avatar - SKAY
15. 11. 2020 10:56
Re: Kacířská myšlenka
A do toho výpalné EU za emise.
Avatar - Blue Sun
15. 11. 2020 09:13
Re: Kacířská myšlenka
V případě Británie přidej ještě obavy z důsledků brexitu, který byl spouštěcím faktorem toho uzavření.
Avatar - Blue Sun
15. 11. 2020 09:09
Re: Zklidníme nadšení ohledně motorů
Číňané postupně skoupí menší značky, koupí přes investory podíly ve větších, to už se děje. Elektrická auta už odtud dovážejí, jen je prozatím nabídnou pod normálními značkami, třeba u Volva jako Polestar.
Přesun výroby je politicky neproveditelný, to si nikdo nedovolí. To by teprve byla skutečná vražda evropského autoprůmyslu.