Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai vytvořilo limitovanou edici modelů exkluzivně pro Mall.cz

Ondřej Mára
Diskuze (19)

Automobilka Hyundai Motor Czech pokračuje v rozšiřování spolupráce s Mall.cz a do nabídky internetového obchodu zařazuje exkluzivní limitované edice několika modelů.

Koncem dubna tohoto roku se nabídka internetového obchodu Mall.cz rozrostla o několik modelů automobilky Hyundai v různých limitovaných edicích. V rámci dalšího rozšiřování spolupráce ale automobilka nově přichází s exkluzivní edicí Mall Exclusive.

Zákazníci tak mohou vybírat z několika cenově zvýhodněných modelů, jako jsou SUV Kona a Tucson, elektrický Hyundai Ioniq nebo faceliftovaná verze modelu i30. Pro prvních 100 zájemců o novou i30 navíc automobilka připravila zájezd do nošovického závodu – včetně ubytování a ochutnávky korejské kuchyně pro sebe a svůj doprovod.

Jsme rádi, že si naše modely v nabídce MALL.cz našly své zákazníky. Právě proto jsme se rozhodli vytvořit speciální limitované edice šité na míru internetovému prodeji a oslovit ještě širší spektrum zákazníků,“ říká marketingová ředitelka Hyundai Motor Czech Jana Sekeráková.

Pořízením vozu značky Hyundai na webu Mall.cz zákazník získává stejné výhody, jako při běžném nákup – tedy například Hyundai benefity v podobě zimních pneumatik, slevovou tankovací kartu na pět let nebo výhodné Hyundai pojištění. Nechybí ovšem ani finanční produkty ‚Bez obav‘, které nabídnou možnost odložení splátek až o 9 měsíců, nebo pojištění schopnosti splácet.

Posledním příjemným bonusem při pořízení vozu Hyundai z nabídky limitovaných edicí na Mall.cz jsou pak vouchery v hodnotě od 20.000 Kč (u elektrického Hyundai Ioniq dokonce až 40.000 Kč) na pořízení jakéhokoliv zboží z obchodu Mall.cz.

Ondřej Mára
Diskuze (19)

Doporučujeme

16. 7. 2020 18:21
Hyundai Tucson
Já jsem poptával po dealer Hyundai auto Tucson a žádná odezva prostě nic.Hlavně že se auta neprodávají.
16. 7. 2020 10:26
Re: Pointa?
Zase, brněnský Ross, kupoval jsem auto pro ženu, chtěl jsem ho vyzkoušet i s ní (mamacar má své specifika), říkám půjčíte mi ho? Ne, jen projížďka s prodejcem. OK, v sobotu? Ne, v sobotu projížďky neděláme. Aha, takže chceš utratit cca 600k, tak si na to vezmi dovolenou? To už to můžu koupit na mallu rovnou...:-(
Avatar - zaplosak
16. 7. 2020 08:03
Re: čo je to za nezmysel?
A pěkné ženské :-)
Avatar - Blue Sun
16. 7. 2020 07:01
Re: Pointa?
Pošlou pro něj dron...
Avatar - _Karel_
15. 7. 2020 22:12
Re: Pecka
Jasně, ale to není nákup přes mall, že? To dělali podobně dealeři i u nás, během karantény.
Týdenní vyzkoušení auta je přesný opak nákupu přes internet.