Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Indian Scout Sixty se předvádí jako dvoubarevný elegán

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Indian Motorcycle pro letošní sezónu lehce upravuje nabídku modelu Scout Sixty pro evropský trh, jehož modernizaci představil již v loňském roce.

Indian Motorcycle již v létě loňského roku představil úpravy modelu Sixty Scout, jenž je vstupní branou do světa této značky, pro letošní sezóny. Nyní je připomíná a odhaluje další novinky pro tento model.

Motocykl s kapalinou chlazeným vidlicovým dvouválcem o objemu 999 cm3 a točivém momentu 88,8 N.m při 5600 min-1 má být od letošního roku v Evropě k dispozici i se sníženým výkonem, aby jej mohli sedlat i jezdci s řidičským průkazem skupiny A2, podle nějž mohou řídit jen motocykly s výkonem motoru nejvýše 35 kW a poměrem výkonu k hmotnosti nejvýše 0,2 kW/kg.

Indian Scout Sixty podobně jako sesterský Scout s větším objemem motoru pak pro modelový rok 2017 dostal i nově nastavené odpružení zadního kola, přepracovanou kabeláž elektroinstalace, upravené výfukové potrubí, které má poskytovat více prostoru pro nohy a nový zámek řízení, která umožnit větší natočení přední vidlice do stran.

Poslední novinkou pro letošní sezónu je u tohoto atraktivního stroje rozšíření nabídky standardních barevných provedení. Doposud byl Scout Sixty v Evropě nabízen v jednobarevném provedení a bylo možno volit z černé, bílé a červené.

Nově má být tento Indian k dispozici i s dvoubarevným provedením svých blatníků a palivové nádrže, kombinujícím stříbrnou Star s černou Thunder a zlatými linkami.

Indian Scout Sixty v novém barevném provedení má být na evropském trhu v prodeji od letošního dubna s cenou od 12.290 euro (zhruba 335.000 Kč). Samozřejmostí je i pro tento nejmenší model značky Indian široká paleta příslušenství, zvyšující jeho atraktivitu.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)