Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Italská spása? Vše důležité o Maserati Grecale v jednom videu

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Automobilka Maserati před časem představila zcela nové SUV s názvem Grecale. Podívali jsme se mu na zoubek v nové videoprezentaci.

Původně se Maserati Grecale mělo představit již v loňském roce, nejen kvůli všemožnému dění ve světě se ale nakonec slavnostní premiéra uskutečnila až letos. Novinka má pozvednout prodeje italské automobilky, což naznačuje i rozmanitá nabídka pohonných jednotek.

Všechny však slibují ryzí sportovní charakter. To ostatně podtrhuje fakt, že i základní dvoulitrový čtyřválec je naladěný na parádních 300 koní. Jeho silnější provedení má ještě o 30 koňských sil více. Vrcholové Trofeo disponuje dvakrát přeplňovaným třílitrovým šestiválcem o síle 538 koní a slibuje nezaměnitelný jízdní požitek.

Na nové Maserati Grecale jsme se podrobně podívali v novém videu, kde se dozvíte veškeré důležité informace. A pozor, nebude dlouho trvat, než se první kusy objeví i na českých cestách. Před pár dny jsme dostali příležitost exkluzivního svezení v rámci mezinárodních jízd, brzy se s vámi podělíme o první dojmy!

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)

Doporučujeme