Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jarní Retro Garáž: Tatrovky trhaly rekordy

Petr Slováček
Diskuze (0)

Na výstavě Retro Garáž v Lysé nad Labem byla minulý víkend zřetelně vidět lačnost návštěvníků po motoristických akcích. Tak hojnou účast jsme tam dosud nezažili.

Druhá dubnová sobota patřila na výstavišti v Lysé nad Labem motorismu. Dostaveníčko si tam dali fandové veteránů i celé rodiny s dětmi, které se přišly podívat na stará auta a nakoupit do garáže.

Na akci dorazilo přes 4300 platících návštěvníků (na podzim 2700) a v pavilonech to bylo znát. Pokud si účastníci nepřivstali nebo nedorazili až dlouho po poledni, museli počítat s mačkanicí u stánků. Mimochodem v okolních ulicích se nedalo zaparkovat už po osmé ranní a ještě při našem odchodu před ukončením akce jsme marně hledali volná místa. A to se prý pro špatnou předpověď počasí nedostavila třetina přihlášených prodejců, kteří si rezervovali místa venku. Škoda, bylo by víc na co koukat. Takhle jsme rychle přecházeli vetešnictví vyskládaná na zemi, která někdy měla s motorismem společného málo. Jindy nás zaujal například výrobce dobových replik volantů nebo nabídka generálkovaných motorů mopedů.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Petr Slováček
Diskuze (0)

Doporučujeme