Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Karel Loprais na Dakaru skončil

Libor Zezulka
Diskuze (114)
Karel Loprais svou sbírku medailí z dakarské rally letos nerozšíří. Před 12. etapou z Bamaka do Labé kvůli silným bolestem odstoupil.

Karel Loprais svou sbírku medailí z dakarské rally letos nerozšíří. Šestinásobný vítěz této legendární soutěže v kategorii kamionů před 12. etapou z Bamaka do Labé odstoupil. Důvodem jsou nesnesitelné bolesti naražených žeber a zad. Zranění si Loprais přivodil v páté etapě vyjetím z tratě při vyhýbání se motocyklistovi a tvrdým naražením na přední kolo. Od té doby se Loprais potýkal se zdravotními problémy. Po masáži a celkové zdravotní prohlídce se český závodník rozhodl z páté pozice průběžného pořadí odstoupit. Nyní se společně s celou posádkou přesune po běžných silnicích do Tambacoundy, odkud jeho Tatra poputuje lodí zpět do Evropy. V soutěži kamionů tak zůstává za Českou republiku pouze Martin Macík s liazem.

Libor Zezulka
Diskuze (114)
15. 1. 2006 01:03
Re: KAREL NESE ČAJ
Žádnou motivaci nemá... to je klam... motivaci máš, dokud nevyhraješ...
12. 1. 2006 23:50
Re: TAK SHRNUJU
Přesně :-) ;-) :yes: Dobrou noc.
12. 1. 2006 23:50
Re: Pochybne prirovnani
Ty to nechápeš - tak to chápu já... bych jezdil stále dokola F1 a Dakar bych jel jen do první výhry... To je můj postoj... P.S. Ta jinakost každého Dakaru... dobraj postřeh... tady jde ale o systém. Účast či neúčast. Hele, jdu spát. Pokračujem zejtra pod další etapou :yes:
12. 1. 2006 23:46
Re: Pochybne prirovnani
Vím, vím, je to tvrdé. Hele, já už jdu spát, dole jsem tě shrnul ;-) tak ne abys mě zatratil. Zejtra pokračujem v další etapě :yes: Dobrou.
12. 1. 2006 23:45
TAK SHRNUJU
Je to jasný... Loprais dojel a neměl... zato máme novýho adepta na Dakar 2007 - YAROUKHa. Ten při tom ještě střihne jednoho ironmana - na korbě poveze hrazdu a cestou bude cvicit prostná. Před Dakarem bude prej posledních 10 kilometru tlačit. Teda svou Tatru. >:D Tak já Yaroukhovi držím palce už teď. Já Dakar nejedu, já už ho jednou vyhrál... v pexesu. Pánové dobrou... a kdyby vás v noci budilo nějaký burácení... klid... To je příprava jezdců na Dakar 2007. Dobrou :yes: