Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Martin Vaculík představuje své videobazary v novém: Těšte se na 35 nejprodávanějších ojetin!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (4)

Pětatřicet nejžádanějších ojetin na českém trhu, ke každé dlouhý a plnohodnotný test plný technických zajímavostí. Takové budou nové Bazary Martina Vaculíka na Auto.cz.

Videotvorba Martina Vaculíka byla v posledních měsících různorodá. Přispěl testy nových aut, technickými poradnami, mimořádně úspěšné však bylo hlavně proklepávání populárních ojetin napříč bazarovými nabídkami. Právě auta z druhé ruky jsou dnes vzhledem k neustále rostoucím cenám nových vozů hojně vyhledávaná.

A tak se Martin rozhodl, že pro vás v příštích měsících připraví bohaté videorecenze 35 nejžádanějších ojetin na českém automobilovém trhu. Každá z nich dostane dlouhé video, kde se kromě tipů na ideální motory dozvíte také technicky silná a slabá místa daného kousku. To všechno se svébytným přednesem a humorem, který je Martinovi vlastní.

Nové Bazary Martina Vaculíka budou součástí Auto.cz Premium+. Úvodní pasáž každého videotestu publikujeme volně pro všechny a časem se objeví i na našem youtubovém kanálu, kompletní video se pak bude nacházet právě v sekci Premium+. Členství si aktuálně můžete pořídit na zkoušku za 1 Kč, posléze zaplatíte 199 Kč/měsíčně. Kromě bazarů Martina Vaculíka (na první díl vyjde již zítra!) se můžete těšit i na tyto výhody:

  • Přístup k unikátnímu obsahu na 9 webech
  • Všechna videa bez reklam
  • Elektronické verze novin a časopisů našeho vydavatelství

Více informací o službě Premium+ najdete už nyní zde.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (4)

Doporučujeme

4. 10. 2022 21:31
Zní to dobře, ale
jenom co jsem si pustil trailer, tak jsem se zase rozohnil nad vaším přehrávačem. Ten spíš připomíná náhodný generátor reklam a vypnutého či zapnutého zvuku. Až budete fungovat na YouTube a zaběhlých podcastových platformách, tak vám ty peníze rád pošlu.
Avatar - rohYpnol
4. 10. 2022 16:59
Víte jak to bude? Já vám to řeknu
Na to co nebude přístupné vám zvysoka kašlu stejně jako možná 95% mých kolegů. Tyhle placený videa zmizí v propadlišti dějin bez jakéhokoliv zájmu :-!
Avatar - JFK
4. 10. 2022 13:44
Re: Předplatné SM
Videobizár a zdarma? To asi neee
4. 10. 2022 10:04
Předplatné SM
Když už hovoříte o premium, co takhle zpřístupnit zdarma pro předplatitele Světa Motorů?