Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Maserati představilo program individualizace vozů

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)
Italská automobilka láká zákazníky novým programem individualizace automobilů nazvaným Vintage. Pro model Spyder se nabízejí exkluzivní doplňky, které ještě podtrhnou výraznou individualitu těchto výjimečných vozů.

Nabízejí se následující prvky: chromovaná přední maska, pochromované výdechy motoru na bocích karosérie, chromované kliky dveří a zpětná zrcátka, stříbrně lakované brzdové třmeny a lahůdková 18palcová litá kola s vysoce lesklým povrchem.

Aby byl vůz kompletní, zákazník si může dále zvolit leštěné hliníkové pedály, dekor interiéru z hliníku a také tradiční Maserati světle modré podsvícení přístrojů.

Jak by mohl vypadt plně vybavený vůz si můžete prohlédnout na obrázcích. Je třeba dodat, že i „běžné“ vozy Maserati jsou k mání ve výjimečně pestré škále barev, kdy si zákazník může zvolit odděleně barvu laku, koženého interiéru a nezávisle na tom dokonce barvu volantu a ochranných oblouků. K dispozici jsou i tak extravagantní barvy kůže jako zelená, jasně žlutá, oranžová, červená či modrá. Stahovací plátěná střecha může také být provedena např. v modré, červené, žluté či zelené.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (2)