Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Možný vzhled Opelu Corsa OPC podle X-Tomi

Ondřej Chamilla
Diskuze (8)
Designér X-Tomi nám ukazuje, jak by mohl vypadat Opel Corsa OPC v sériové podobě. Automobil bude poháněn s velkou pravděpodobností šestnáctistovkou SIDI o výkonu okolo 147 kW.

Maďarský designér X-Tomi se zabývá upravováním oficiálních fotografií tak, aby z nich z nich udělal obrázky jiných verzí, zpravidla těch sportovnějších. Tentokrát si pohrál s fotkami nového Opelu Corsa a nabízí nám tak možnou podobu vzhledu silnější verze OPC. Ta by měla konkurovat Renaultu Clio RS, Fordu Fiesta ST či Peugeotu 208 GTi.

Nic není ještě jistého, ale ostrá verze, která by měla přijít na trh již příští rok, pravděpodobně dostane přímovstřikovou přeplňovanou šestnáctistovku SIDI o výkonu 147 kW (200 koní) a točivém momentu 300 N.m, kterou najdeme pod kapotou nejsilnější verze Opelu Cascada. A pokud bude Corsa OPC vypadat takto, tak zájemce o ostrý malý hatchback jistě může oslovit.


Ondřej Chamilla
Diskuze (8)
17. 10. 2014 10:28
Re: A nemohla
Evidentně pač ty ,, AUDI MLHOVKY ´´ tam fakt nepatří >:D
13. 7. 2014 19:50
brrr
Když koukám na ty nové auta... Napadá mě jedno... a to jestli má cenu se na ty nové ještě těšit. Jsou ochuzený oproti předešlým např. Passat, Octavia, nebo se sobě podobaj jak vejce vejci. Chtěl bych se vrátit do devadesátých let...Tam šel vývoj aut daleko líp.. Dnes se udělaj jiný světla a je z toho hned novej model. Ach jo ;-\
13. 7. 2014 12:12
Re: A nemohla
Nikdo neví >:D Třeba se někdo v redakci naučil makat s photoshopem. Nicméně ten návrh nevypadá špatně. Jen na takhle velkých kolech by byla jízda utrpením, obvzláště v Praze ;-)
13. 7. 2014 12:09
parada
Vypada skvele. Mozna trochu prehnane agresivni, ale to byla nakonec minula generace taky.
Avatar - Ada je zase tady
13. 7. 2014 11:51
Re: A nemohla
BTW, kdo to je: "Designém X-Tomi" ?