Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Omlazený Kodiaq zachycen na české dálnici. Všimnete si chystaných změn?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (6)

Největší SUV v nabídce mladoboleslavské automobilky se co nevidět dočká omlazovací procedury. Náš čtenář zachytil jeden z testovacích prototypů na české dálnici.

Letošní rok značky Škoda se nese především ve znamení nové generace Fabie. Zatím nevíme, kdy přesně se čtvrtého pokračovatele malého vozu dočkáme, ale určitě by to mělo být ještě tento rok. Pozadu však nezůstává ani největší SUV Kodiaq, které se světu představilo před více než čtyřmi lety. Nyní tedy nastal ideální čas na facelift.

Ani o něm zatím není mnoho oficiálních informací, tedy vyjma toho, že bychom se jej měli dočkat v horizontu několika příštích měsíců. Ozval se nám ale čtenář Martin, který na dálnici D10 zachytil jeden z testovacích prototypů. A jeho všímavému oku neunikla ani hrstka změn, kterou Škodovka neskryla pod maskovací fólii.

Video se připravuje ...

Na přepracované přídi si Martin všiml především poupravené grafiky hlavních světlometů, jejichž diodová linka je tvarována do jakéhosi oblouku. Vzadu nás zase autor fotografií upozorňuje na větší střešní spoiler a lakované části pod ním (do teď je Kodiaq měl pouze v černé barvě). Také tady máme očekávat poupravenou grafiku svítilen, dost možná se až sedmimístné SUV zbaví typického „céčkového“ podpisu.

Na podrobnější informace o omlazeném Kodiaqu, včetně plánů s verzí RS, jejíž silný turbodiesel již z nabídky zmizel, si ještě musíme počkat. Zatím nám ale můžete dát vědět, co na zachycený facelift říkáte. Nebo by snad tenhle medvěd zasloužil rozsáhlejší péči?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (6)

Doporučujeme

4. 2. 2021 23:00
Podvozek
A't ho nechaj jak je, ale a't něco udělají s tím podvozkem...s tím se nedalo jezdit, jak šutr.
321
Záleží na pohledu, ale od doby co odešel Kabaň to s jejich designem jde od desíti k pěti a můžete se rozčilovat jak chcete 😄. Poslední roky nějak nedokážu pochopit jestli jim někdo řekl dělejte hnusný dráhy a oholený auta, nebo mají šéfové jenom krizi středního věku 🤔 Takže pak udělají nadupanou Škodu Octavii IV plnou technologií, které občas prostě nefungují 😆ale dobrá. To ještě přežijeme, ale co Enyaq? První elektromobil👍Wow super 👍 Už vidím někoho jak jsi jde koupit šest let starý elektromobil od škodovky 😳🤣a co teprve 15, nebo 20 let😆 Kdo si hraje nezlobí.😄 Kodiaq RS přece nejrychlejší SUV😆co bude s ním? Těžko říct, ale nejspíš přijde nějaká taková hrůza jako je tady na fotkách s 0.3TDI a 0.5TSI, protože to přece stačí.😁 Škoda Fabia kombi není potřeba 😆Ale když jsi šéfové při testovací jízdě snažili sednout do auta usoudili, že combi se vážně hodí 😂Jeli jste někdy Scalou? To není Scala, ale Skákala 😏 neudělat tenkrát toho Supa, tak nevím nevím 😂 Úplným vrcholem zůstává to, když jsi člověk koupí nové auto vyjede ven z garáže a na férovku se mu zapotí světla a pánové ve Škodovce mu řeknou, že je to normální a reklamaci uznají až když bude vevnitř kapka 😆 a to je z vlastní zkušenosti🤣 u 120 které je přes 30 se nám snad nikdy nezapotili světla, to samé u Felicie atd.😆 Každý ať jsi dělá co chce, ale já už Škodu nikdy nekoupím😏 Doslova Škoda peněz. Myslím, že kdyby tohle viděli pánové Laurin a Klement, tak by tenkrát ani žádnou firmu nezaložili 😐
3. 2. 2021 23:16
Škokodaq
Koukám na ty změny - úplně jiné auto :-o A ještě ve Šqodofce probýhá ta jazykovědná soutěž - "vymysli co nejhnusnější slovo na Koqot"?
Avatar - emkejx
3. 2. 2021 22:48
hmm
maska, svetlomety, naraznik, spojler na 5tych dverach, zmizol znak namiesto toho je tam napis...
Avatar - zaplosak
3. 2. 2021 15:38
Pořád
Vypadá zezadu jak šalina... ;-)