Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Postaví Tesla konkurenta VW ID.3? Mohl by vypadat takto

Stanislav Kolman
Diskuze (32)

Americká Tesla už nejednou překvapila. Příjezd kompaktního hatchbacku může být překvapující, vlastně by ale dával smysl.

V souvislosti s novinkami značky Tesla se v poslední době hovoří především o tahači Semi a pick-upu Cybertruck, sem tam se někde objeví zmínka o druhé generaci Roadsteru, jež by podle Elona Muska měla do výroby dorazit v horizontu příštích 18 měsíců.

Musk ohledně chystaných novinek nechtěl být konkrétní, jednou větou se však zmínil, že by v jeho očích dával smysl kompaktní hatchback a ještě jedno auto v nějaké užitkové formě. O kompaktním hatchbacku se ostatně hovoří už nějaký čas. Segment elektromobilů takového střihu se začíná formovat, z těch moderních v příštích měsících vykopne VW ID.3, nástupce modelu e-Golf:

Video se připravuje ...

„Nechceme aktuálně komentovat nic nad rámec toho, co už bylo oznámeno. Vynahradíme to v době uvedení novinek na trh. Nicméně si myslím, že nás teď čeká dlouhá cesta s Modelem 3, Modelem Y, Cybertruckem a tahačem Semi,“ uvedl v rozhovoru dále Musk, čímž naznačil, že zmiňované novinky aktuálně nejsou na pořadu dne.

To ale nezávislým tvůrcům nebrání v tom, aby nám ukázali, jak by takový kompaktní hatchback značky Tesla mohl vypadat. Zřejmě nejreálnější představu uveřejnil na svém účtu Behance tvůrce vystupující pod přezdívkou KDesign, jenž vizi kompaktu pojmenoval Tesla Model H. Prohlédnout si ji můžete v přiložené galerii a porovnat s Volkswagenem ID.3, který si prvně vyzkoušíme už příští týden. Kterému z nich byste dali přednost?

Stanislav Kolman
Diskuze (32)

Doporučujeme

25. 7. 2020 17:03
Re: Pekne blbý článok
Jen dodam, ze I.D.3 je odpoved VW na Tesla Model 3.

Jenom je ID3 oproti Tesle
- drazsi
- vyrazne pomalejsi
- ma kratsi dojezd
- nabiji se 2,5x nebo 5x pomaleji, podle verze
- a samozrejme chybi spoustu vybavy, napriklad tech 8 kamer, ktere ma kazda Tesla, to tam asi ve VW nemaji. Tam maji tak radio a sterace a nazdar.
25. 7. 2020 11:52
Re: Kterému z nich byste dali přednost.
Nevim, co vidis ty, ale vsem je jasny, ze se furt seres nekam, kde o tebe nestojej. Tak priste nereaguj na neco, co se te netyka. Zkus se jeste podivat, komu jsem to psal a na co reagoval, ty chytroline. A hned bude na svete lip. 😉
Avatar - _Karel_
25. 7. 2020 07:05
Re: Kterému z nich byste dali přednost.
Vidím, že jsi daleko větší trotl, než jsem myslel. Ono to vlákno bylo někomu směrovaný? Tobě snad? Přisral ses do něj stejně jako já a jako denně v diskuzích desítky dalších, tak už to v diskuzích chodí.
Ale beru, že tohle někdo tvýho formátu dosud nepochopil, reklamo na ID.3
25. 7. 2020 05:42
Re: Kterému z nich byste dali přednost.
Jsem rad, zes napsal posledni vetu. Tak se priste neser do vlakna, ktery nebylo smerovany tobe. Alo chapu, ze jako jeden z nejvetsich redakcnich analpinistu si proste musel. Tim bych to s tebou ukoncil. 😉
Avatar - _Karel_
24. 7. 2020 20:58
Re: Kterému z nich byste dali přednost.
Automobilová veřejnost o existenci ID3 ví. Ti kdo o něm neví a zjistí to tedy z této úžasné masírky, zadají si do vyhledávače ID3 a zjistí.... že měsíce stojí na parkovištích s nefunkčním softwarem. Jistě si ho poté ihned poběží předobjednat, génie.
Proč tu vznikají stupidní články a deb1lní nadpisy, na to se ptej jinde.