Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pozemek na prodej. Značka: Parkoviště pro 340 klasiků

Michal Fokt
Diskuze (1)
V Kanadě se prodává doslova zlatý důl - pozemek s dílnou, plechovou halou a... 340 rezavějícími americkými oldtimery!

Představte si, že máte k dispozici 37 milionů korun. Co byste s nimi udělali? Koupili pár supersportů a k nim nějakou garáž? Máme lepší tip. V kanadské Britské Kolumbii se prodává zajímavý pozemek. Stojí na něm restaurátorská dílna a plechová hala, od nichž je krásný výhled na okolí hory... a také na 340 zaparkovaných klasických automobilů v různých fázích rozkladu.

Současným vlastníkem je jistý 60letý Mike Hall, známý pod přezdívkou Rasta Blasta, jenž většinu peněz, které vydělal jako střelmistr v lomu, vložil do nákupu aut pochybného stavu a ve volných chvílích se věnuje jejich renovaci. Nyní už mu ale zřejmě jeho hobby přerostlo přes hlavu a rozhodl se své rezavé království prodat.

Je požadovaná částka vysoká nebo ne? Soudě podle toho, že je nabídka vystavena už několik měsíců a nikdo neprojevil zájem, může to tak vypadat. Při pouhém přepočtu na auto to vychází na nějakých 112 tisíc korun. Některé z vraků takovou cenu rozhodně nemají, jiné by se daly prodat výrazně dráž. A to je v ceně ještě samotný pozemek a budovy. Pro někoho, kdo v tom umí chodit a má potřebný um a znalosti, by to mohl být skutečný zlatý důl.

Michal Fokt
Diskuze (1)
17. 5. 2018 22:29
Pozemek
Páni, nedovedu si představit, že by za mnou přišel manžel a řekl mi, že chce něco takového koupit >:D Zrovna jsme teda řešili koupi stavebního pozemku, tam je to ale samozřejmě o něčem úplně jiném. Nakonec jsme ten náš našli tady > [odkaz] , tak pokud by někdo hledal, tak doporučuji mrknout ;)