Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Prohlédněte si tuningovou sadu pro VW Golf 8. Co má společného s kojeneckými lahvemi?

Stanislav Kolman
Diskuze (4)

Německý úpravce představuje sadu tuningových dílů pro osmou generaci Volkswagenu Golf. Díky speciálnímu materiálu nejsou vůbec drahé.

Nový Volkswagen Golf 8. generace se po krátké vynucené pauze kvůli softwarovým problémům opět vrátil na scénu a může zamířit k dalším zákazníkům. Ti jen pár měsíců od představení vozu mají možnost prvních tuningových úprav. Svou úvodní sadu před časem představila renomovaná společnost ABT, nyní se připojuje další.

Firma Ingo Noak Tuning Factory možná nemá tak zvučné jméno, ale věřte, že s výrobou aerodynamických komponent a spoilerů má tahle společnost 20 let zkušeností. Německá firma se specializuje na vozy Volkswagen a Seat a naposledy si vzala do parády právě novou generaci Golfu.

Video se připravuje ...

V nabídce úpravce najdeme například rozšíření pro přední a zadní nárazník či prahy. Zajímavostí je použitý materiál. Všechny komponenty jsou zhotoveny z akrylonitrilbutadienstyrenu (ABS), což je amorfní termoplastický průmyslový kopolymer. Díly jsou tak odolné vůči mechanickému poškození, díky houževnatosti hodně vydrží, zároveň ale nejsou tak nákladné. Materiál ABS se používá například pro výrobu kojeneckých lahví, vyniká totiž vysokou tepelnou odolností a zdravotní nezávadností.

Rozšíření předního nárazníku vyjde na 179 eur, což je v přepočtu nějakých 4800 Kč. Zadní nárazník s lamelami stojí 6800 Kč, rozšíření bočních prahů 4500 Kč. Snížení podvozku a velká kola firma nenabízí, názorně ale ukazuje, jak její produkty vypadají ve spojení s dalšími úpravami.

Tak co, lákalo by vás něco takového?

Stanislav Kolman
Diskuze (4)

Doporučujeme

17. 6. 2020 10:07
Úplně to vidim
Nalepeny na tom 1.0 tsi :D kaspari :no:
17. 6. 2020 07:38
Novinka
Popisujete tu ako keby ABS bola v automotive novinka... V OEM je to bežný materiál ktorý sa používa okrem iného na nárazníky kvôli vlastnostiam ktoré ste popísali a mnoho výrobcov doplnkov a príslušenstva precháchdza na výrobu dielov vstrekolismi, takže tu nik neobjavil nanovo ameriku.
Diely ako také vyzerajú fajn, ale promo fotky kde je auto na niektorých znížené photoshopom a na iných nie mi prídu minimálne veselé :D
16. 6. 2020 13:12
photoshop
Dobre su tie seriove 17" zvacsene vo photoshope na 20" :) A tie 10 piestikove zadne brzdy s kotucmi o priemere 0,5 m :-O
Avatar - zaplosak
16. 6. 2020 12:58
velmi praktické
Hlavně ten přední spoiler - člověk aby objížděl i žížaly... :-! :-[] :no: