Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

První trailer na Bondovku No time to die je tu. Je nabitá krásnými Aston Martiny

David Bureš
Diskuze (0)

V novém filmu o Jamesi Bondovi se ukážou hned čtyři vozy značky Aston Martin. Chybět nebude ani slavná DB5, která po letech využije své slavné zbraně.

Fanoušci Jamese Bonda se v dubnu 2020 mohou těšit na nový díl slavné filmové série. Film se bude jmenovat Není čas zemřít (No time to die) a jeho autoři již zveřejnili první trailer upoutávající na tento snímek. Nadchne nejen fanoušky agenta 007, ale také milovníky automobilů.

Trailer totiž naznačuje, že se opravdu můžeme těšit na záplavu zajímavých aut, jak už naznačovaly zákulisní zprávy z natáčení. Aston Martin dodal filmařům hned čtyři své modely, konkrétně DBS Superleggera, Valhalla, DB5 a V8 Vantage, přičemž hned tři se objevují ve zveřejněné upoutávce.

Slavné DB5, poprvé účinkující v Golfingerovi, navíc po letech použije svoji legendární výzbroj, jako jsou třeba kulomety v předních směrových světlech.

Není čas zemřít bude sledovat Jamese Bonda, kterak si užívá zaslouženého odpočinku na Jamajce. Vrací se však do akce, když ho dávný přítel ze CIA Felix Leiter požádá o pomoc. Bond se tak účastí mise na záchranu uneseného vědce, která se ukazuje jako těžší úkol, než se zprvu zdálo, to když se 007 dostane na stopu zločinci vyzbrojeného nespecifikovanou novou technologií.

Agenta Jejího Veličenstva popáté (a zřejmě již naposledy) ztvární Daniel Craig, kterého opět doplní Ben Whishaw jako Q a Ralph Fiennes jako M. Roli záporáka si tentokrát zahraje Rami Malek, proslavený ztvárněním Freddiho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody. Ve filmu ale bude účinkovat též Christoph Waltz jako Ernesto Blofeld, kterého hrál už v předchozím Spectre. Snímek režíruje Cary Joji Fukunaga.

David Bureš
Diskuze (0)

Doporučujeme