Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Octavia IV vyráží do ulic. Vyfoťte ji a vyhrajte účast na světové premiéře

Stanislav Kolman
Diskuze (7)

Mladoboleslavská automobilka připravila pro fanoušky speciální akci. Když se vám zítra podaří vyfotit maskovanou Octavii, můžete vyhrát účast na světové premiéře.

Škodovka v rámci akce „Chyť mě, když to dokážeš“ pošle do ulic tři maskované exempláře Octavie IV. Dva budou jezdit v Praze, třetí po Mladé Boleslavi. Všechny tři vozy vyrazí 31. října, tedy zítra v osm hodin ráno. Fanoušci mohou vůz s hashtagem #SkodaOctavia sdílet na sociální sítě až do 3. listopadu včetně, kdy bude soutěž ukončena.

V Mladé Boleslavi můžete čtvrtou generaci očekávaného modelu potkat hlavně kolem hlavního závodu Škodovky, v Praze se budou exempláře pohybovat v Dejvicích, na Novém Městě, v Karlíně a na Pankráci. Škoda bude na svých sociálních sítích o pohybu automobilů informovat. Zastaví se dokonce u několika prodejců, kde si můžete vozy (byť jen zvenčí) prohlédnout.

Všechny tři exempláře budou zabaleny do dvoubarevné maskovací fólie, která neprozradí nic víc, než to, co už víme z našich exkluzivních jízdních dojmů. Octavii nebudete v ulicích Prahy a Mladé Boleslavi fotit jen tak. Škodovka ze všech fotografií vybere ty nejlepší a jejich autory pozve na slavnostní světovou premiéru, která se uskuteční 11. listopadu v Praze.

Stanislav Kolman
Diskuze (7)

Doporučujeme

31. 10. 2019 22:17
Stalo se...
Dnes ráno jsem ji vyfotil, aniž bych věděl o této akci.
31. 10. 2019 10:02
Foto
Teď na dálnici u MB jsem si ji vyfotil skoro nezamaskovanou :)
31. 10. 2019 08:14
ve fabrice zakázáno, hned za fabrikou doporučeno :D
Což o to :D Tady v MB asi mám větší šanci :D Ale já na tu premiéru nechci :D
30. 10. 2019 18:21
tak timhle
hnojem bych nezaneradil ani mega sveho datoveho uloziste
30. 10. 2019 15:04
Prosím čtenáře,
aby tu maskovací textilii nesundávali.
Bude se to hodnotit jako určitá forma znásilnění.

Ale čtenáři auto.cz by další odhalení ocenili.