Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda odhaluje interiér nového elektromobilu. Velká novinka zatím chybí

Lukáš Volšický
Diskuze (38)

Nový elektromobil od Škodovky se představuje na další upoutávce. Tentokrát ukazuje to, co v něm uvidíte nejčastěji. Chytré ovladače Smart Dials však zatím chybí.

Už v pátek se má na výroční konferenci Škodovky odhalit nový elektromobil. Mladoboleslavská značka nás na něj poprvé nalákala už v minulém týdnu, kdy nám na první ochutnávce ukázala charakteristický světelný podpis novinky a teď odhaluje další prvek, s nímž se řidiči budoucí novinky budou setkávat nejčastěji. Na novém teaseru si můžeme prohlédnout koncepci interiéru.

Nová vizualizace připravovaného elektromobilu Škodovky, který má být elektrickým nástupcem aktuálního spalovacího modelu Karoq, můžeme vidět architekturu moderního interiéru. Ten bude kombinovat malý digitální přístrojový štít s velkou centrální dotykovou obrazovkou infotainmentu. Všimnout si můžeme i klasických tlačítek pro ovládání komfortní výbavy.

Je překvapivé, že minimálně v konceptu nového elektromobilitu Škodovka nevyužila nové chytré ovladače Smart Dials, které jsme si už vyzkoušeli v novém Superbu. Nový Elroq, jak se novinka zřejmě bude oficiálně jmenovat, tak zakládá na ještě starší architektuře kabiny. Během vývoje produkčního modelu se však může ještě vše změnit.

V pátek 15. března od 10:00 bude Škoda Auto v živém online přenosu z Mladé Boleslavi prezentovat finanční výsledky za rok 2023 a představí nám i výhled do budoucnosti a strategické plány. Jedním z významných pilířů budoucnosti značky má být i nový elektromobil, který se ukáže pouze jako koncept. Produkčního modelu se dočkáme až později.

Video se připravuje ...

Lukáš Volšický
Diskuze (38)

Doporučujeme

14. 3. 2024 12:08
Re: Ešte treba dopredu namontovať...
Nedojíš ani první :D a už bude nabito na 80procent(základ má mít kapacitu jen 37kw)
14. 3. 2024 07:10
Re: Nové zprávy ze světa nařizované elektrodebility
Je až udivujúce, koľko toho vegetariáni vedia o mäse...
14. 3. 2024 07:08
Re: Slováci již mají kompletní ceník nové Oktávky?
Tak Bureš, či Babiš?
13. 3. 2024 21:51
Re: Nové zprávy ze světa nařizované elektrodebility
Přesně tak, vysmívají se současné úchylné progresivistické autocenzůře přímo do ksichtu a za to si jich velice vážím! :-) :yes: :yes: :yes:
Avatar - 3_diamanty
13. 3. 2024 20:46
Re: Nové zprávy ze světa nařizované elektrodebility
Autoforum sa s tym aspon nebabre a pisu to paradne a aj od srdca ....