Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda opět nabízí zvýhodněný zimní servis, nechybí ani zlevněné příslušenství

Ondřej Mára
Diskuze (1)

Zimní servisní akce nabízí zvýhodněnou kontrolu vozu, originální příslušenství se slevou i šekovou knížku plnou slev pro majitele starších vozů.

Zimní podmínky tradičně kladnou zvýšený nároky nejen na řidiče, ale také na jejich automobily. Proto i letos automobilka Škoda Auto zahajuje zvýhodněnou Zimní servisní akci, v rámci které je možné nechat automobil důkladně prohlédnout a servisovat za zvýhodněné ceny, případně ho dovybavit novým originálním příslušenstvím.

„Před zimní sezonou si každý automobil žádá ještě větší péči než kdy jindy. Právě v zimě se totiž její zanedbání nejčastěji vymstí a zůstat stát s nepojízdným vozidlem v zimě a mrazu není nikdy nic příjemného. Jako prevenci jsme připravili ve spolupráci s našimi autorizovanými servisy důkladné předsezónní prohlídky s řadou bonusů a výhod,“ říká vedoucí servisních služeb Škoda Auto Česká republika Karel Starý.

Prohlídka v rámci Zimní servisní akce přitom zahrnuje 8 úkonů, mezi které patří zátěžový test akumulátoru, diagnostika s výpisem paměti závad, kontrola provozních kapalin, kontrola brzdového systému, kontrola tlaku v pneumatikách (včetně rezervy), nastavení světel a stěračů/ostřikovačů a nechybí ani kontrola platnosti technické kontroly.

Cenu prohlídky v rámci akce si určuje servis, ceny ovšem začínají od 249 Kč. Zimní servisní akci je navíc možné zkombinovat i s výměnou pneumatik, čímž lze ušetřit čas i peníze. Ostatně autorizované servisy mají k dispozici nejen vhodné zimní pneumatiky, ale také celé sady kol. K obojímu lze přitom získat Škoda Pneugaranci a službu přezutí a uskladnění.

V rámci příprav na zimu lze ovšem ušetřit i pár stovek za servis a příslušenství. Například při zjištění slabé baterie lze pořídit nový originální akumulátor se slevou 10 % a nové přední stírací lišty je možné získat se slevou 5-20 %. Zajímavou slevu lze navíc dostat i na vybrané zimní produkty z nabídky Škoda Originálního příslušenství.

Například na přepravní systémy, jako jsou držáky lyží a snowboardů, střešní boxy či vaky na lyže, lze dostat slevu 10 až 20 %. Na sady sněhových řetězů jsou slevy až 20 %, gumové a celoroční koberce jde pořídit se slevou 15 až 20 % a příčníky je možné (dle modelu) pořídit se slevou 5 až 20 %. Na zimní autokosmetiku je sleva až 20 % a s 15-20% zvýhodněním lze získat i lapače nečistot.

Akční ceny sezonního Škoda Originálního příslušenství přitom platí do 30. listopadu nejen u autorizovaných servisních partnerů, ale také na Škoda E-shopu.

Pro majitele vozů starších 4 let pak automobilka přichystala speciálně zaměřené programy, přičemž mezi ty nejpopulárnější již tradičně patří Šeková knížka, obsahující 20% slevy na vybrané originální díly i potřebnou práci. Připravena je navíc i bohatá škála výhodných a současně kvalitních dílů Škoda Economy a továrně repasovaných Výměnných dílů.

Ondřej Mára
Diskuze (1)

Doporučujeme

19. 10. 2021 15:44
predpoklad
predpokladam, ze pro salon je idealni, abych na tuhle akci pristavil auto rano a stavil se pro nej az odpoledne ... proste den bez auta, kvuli kontrole tlaku a steracu ...