Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Vision In: Prohlédněte si nové skici mladoboleslavského SUV pro indický trh

Stanislav Kolman
Diskuze (3)

Premiéru má novinka naplánovanou na únor, už nás ale lákala na skici interiéru, které nyní doplňuje exteriér.

Nejbližší očekávanou novinkou mladoboleslavské automobilky Škoda je menší levné SUV určené výhradně pro Indii. Už v průběhu prosince nás tvůrci nechali nahlédnout pod pokličku a ukázali skici interiéru. Jak už ale u Škody bývá zvykem, jen u toho nezůstalo a nyní představuje další náčrty, tentokrát exteriéru.

Zdá se, že indický crossover nebude mít daleko k těm evropským, minimálně ne základními proporcemi. Škodovka říká, že celkový vzhled charakterizuje především velká maska chladiče s masivními žebry, jakož i široká kapota. Všimnout si můžeme i nízkých dvoudílných světlometů navazujících přímo na masku. Nárazníky jsou zase vybaveny hliníkovými spoilery. Vzadu novinku zaručeně poznáte díky nápisu namísto loga.

V rámci projektu India 2.0 řídí Škodovka aktivity značek koncernu Volkswagen na indickém trhu. Česká automobilka se zaměřila především na modulární platformu MQB-A0-IN, jež je určena pro tamní zákazníky. Na této architektuře vznikne postupem času několik novinek Škoda a Volkswagen, prvním hmatatelným výsledkem bude právě studie Vision In.

Premiéra novinky je naplánována na autosalon Auto Expo 2020, jenž se koná od 5. do 12. února v Dillí. Produkce by měla odstartovat ještě letos.

Stanislav Kolman
Diskuze (3)

Doporučujeme

8. 1. 2020 15:56
Re: Frajeřina - Protiaerodynamické kapsy
A co ked tie kapsy maju podobnu funkciu ako jamky na golfovej lopticke? ;-)
8. 1. 2020 10:35
Frajeřina - Protiaerodynamické kapsy
Není nad auto, které má pod světlama ty protiaerodynamické kapsy.

A další frajeřinou je to, že není místo pro koleno u středového panelu. Ale Indiáni jsou menší, Ti se tam nějak vsoukají.