Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Yeti dostane verzi Laurin&Klement

Diskuze (59)
Znaky L&K, které zdobí nejlépe vybavené škodovky, se nově objeví i na SUV Yeti.

Značka Laurin&Klement, to je především původní název mladoboleslavské automobilky. Ta ale od poloviny dvacátých let minulého století vystupuje pod značkou Škoda a označení L&K se namísto toho v posledních dvou desetiletích stalo symbolem nejlépe vybavených vozů.

V minulosti se vyráběla i Felicia L&K, v současnosti ale portfolio tvoří Octavia L&K a na začátku letošního roku se přidal Superb L&K. Jak vyplývá z nejnovějších oficiálních fotografií, v brzké době se počítá s dalším přírůstkem – vrcholná specifikace Laurin&Klement rozšíří seznam nabízených výbav u terénního modelu Yeti.

Fotky zatím automobilka nedoprovází žádnou tiskovou zprávou. Na obrázcích se ale objevuje Yeti v aktuálním designovém provedení, přičemž na příští rok se plánuje radikální facelift, který kompletně změní design přídě. Vůz na fotkách v galerii by se proto měl dostat do prodeje bez velkých odkladů.

Diskuze (59)
1. 9. 2013 13:58
ALE
OCTAVIA 3 L&K bude neviete ?
1. 9. 2013 13:57
ALE
Skoda octavia 3 L&K bude?
Avatar - Hammunasakra
14. 10. 2012 12:01
Re: Informační hodnota ...
A "hele" (no tá já pochopitelně také NE ;-)
PS: Snad bych pochopila že se tu neobjeví zmínka o nově vzniklé spolupráci Maserati & B&W, ale o WRC se tu dříve psávala a "bojkot" něčeho fakt TAK mimořádného jako je ten 9tý titul - to mi (v souvislosti s tím že si SAMOSTATNÝ text zaslouží tu výbava ELLE tu výbava L&K) příjde (již přes)PŘÍLIŠ :-|
Avatar - white label
14. 10. 2012 11:32
Re: Informační hodnota ...
Všechny články (ani ty o škodovkách!) rozhodně nečtu, vybírám si. Články, které mě nezajímají prostě nečtu/ignoruji... ;-)
Avatar - Hammunasakra
14. 10. 2012 11:21
Re: Informační hodnota ...
No tak to ANI OMYLEM! ;-)
Klidně třeba VY (a to jste VELMI "zaměřený" JEN na koncernoVWá auta) - opravdu RÁD(ěji) čtete 37mý text o ... Škoda Citigo (nebo třeba Rapid - to je FUK) než jeden text článeček (např.) o REKORDním 9tém titulu Mistra světa? :-)