Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy video: Mercedes-Benz CLA

Diskuze (7)
Prototyp nejmenšího sedanu od Mercedesu, který vznikne na základech třídy A, se už prohání v běžném provozu.

Po německých dálnicích jezdí spoře maskovaný vůz, kterému se mezi novináři přezdívá Mercedes-Benz CLA (případně CLC). Název chystaného sedanu na základech třídy A zatím neznáme, s jeho designem se ale automobilka příliš netají. Na jaře ukázala Concept Style Coupé a současná podoba maskování je spíše symbolická.

Příď ve stylu Áčka, boční profil inspirovaný větším CLS a zadní světla odvozená od roadsteru SL. To všechno je dobře vidět. Kromě je zřejmé, že pod kapotu se podívají příčně uložené motory z třídy A. Tedy převážně přeplňované benzinové šestnáctistovky a dieselové osmnáctistovky. Půjde vůbec o první čtyřdveřový Mercedes s pohonem předních kol.

Maďarská registrační značka ukazuje, že prototyp je přihlášený ve svém budoucím rodišti. Nové deriváty třídy A se totiž budou vyrábět v továrně Kecskemét.

Diskuze (7)
Avatar - Lonestarstate
13. 9. 2012 19:17
Re: Fotky
Budou prodávat techniku z malýho auta za velký prachy. Stačí to nazvat 4-dveřové kupé...... náhodou velmi chytrý tah. Je to podobné, jako když se Škoda snaží razit označování liftbacku Octavia za "limuzínu" >:-[]
Avatar - Atlis
13. 9. 2012 15:39
Re: Fotky
skus porozmyslat topper, skus... zvladnes to :-)
Avatar - Kolouš
13. 9. 2012 15:10
Re: Fotky
delaj to proto, aby Te nasr*li...
nic vic tom nehledej ;-)
Avatar - 3_diamanty
13. 9. 2012 13:58
Re: Fotky
na co je medaku sedan od Acka hmm.... ved to uz nie je o nic mensie ako Cecko a cenovo to tiez nebudu velke rozdiely... ja uz tomu fakt nerozumiem.... aky to ma zmysel vyrabat na par centimetrov takmer zhodne sedany .... nieco podobne je aj v pripade insignie a astry sedan.... razvory aj dlzka su podobne... na co to je dobre neviem
13. 9. 2012 13:32
Fotky
Už jsou venku fotky bez maskování [odkaz]