Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Suzuki Swift: Speciální edice za 276.700 Kč

Tomáš Dusil
Diskuze (3)
Suzuki přichází se speciální edicí Swiftu. Na první pohled ji poznáte podle řady doplňků.

Zvenku jsou to zejména pěkná slitinová 16palcová kola v kombinaci černé barvy a leštěného kovu. Efektní vzhled dále posilují designové retuše masky chladiče.

Změny najdete rovněž v kabině. Třeba multifunkční volant je podobný tomu z vrcholné sportovní verze „Sport“. Čalounění sedadel dostalo nový motiv. Z barev dominuje fialová, jež má za cíl zvýraznit některé části interiéru, jmenovitě sedadla, manžetu řadicí páky či volant.

Základem pro stavbu popisované edice je nejprodávanější specifikace, jíž je pětidveřový Swift ve výbavě GL/AC s motorem 1.2 16V o výkonu 69 kW. Standardní výbava zahrnuje klimatizaci, sedm airbagů, stabilizační systém ESP, tempomat, LED pro denní svícení, mlhovky či elektricky ovládaná přední okna a také centrální zamykání.

Zájemce může vybírat ze čtyř barevných odstínů. Z bílé, hnědé, šedé a černé. Všechny jsou metalické a bez příplatku. Za popsanou edici Swiftu zaplatíte vcelku příznivých 276.700 korun.

Tomáš Dusil
Diskuze (3)
Avatar - Loptos
7. 12. 2014 21:33
Re: Bravo Suzuki
A nie je to jedno? Funkciu to splni, ked sa ta atmosfera vytoci tak je s nou aj zabava a velkost kufra? dal som do neho 4 pary lyziarskych bot a 4helmy, lyze vojdu krizom medzi sedadla, ale bohuzial sme skusali len 2je dlzky 165cm. A do alp da clovek box na strechu. Bez rodiny je to super auto :-) Horuci kandidat, ale v Sporte.
Avatar - pumpkin
2. 12. 2014 21:07
Re: Bravo Suzuki
Len monochromatický displej v Swifte aj S-crosse? Aký je rok?!
Samozrejme, čo sa týka špeciálnej edície s bohatou výbavou za 276 700 kč, tak to ani nepípnem.
2. 12. 2014 18:39
Bravo Suzuki
Chtít nové auto velikosti Fabie, 4 válcový motor, výbornou výbavu ( klima, denní svícení, centrál, metalíza, 16" litá kola, tempomat atd), prostě žádný holobyt, tak je toto dle mě aktuálně nejzajímavější volba na trhu. Navíc i pěkné hravé líbivé auto. Obdobně vybavená a výkonná Fabia minimálně + 60 tis.