Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toto je interiér Škody Kodiaq Scout. Má dřevěné dekory a větší infotainment

Jan Mička
Diskuze (117)
Škoda zatím ukázala pouze snímky exteriéru modelu Kodiaq Scout. Nyní už ale také víme, jak to vypadá v interiéru.

Deriváty Scout a Sportline budou nedílnou součástí stánku Škody Auto na blížícím se autosalonu v Ženevě. Zatímco vnější tvary obou vozidel a nabídku pohonných jednotek už dnes známe celkem důvěrně, snímky interiérů zatím mladoboleslavská automobilka nezveřejnila. Alespoň v jednom případě však nyní máme jasno.

V přiložené fotogalerii se můžete podívat na snímky interiéru Škody Kodiaq Scout, a jak vidno, na první pohled se toho oproti běžným verzím moc nezměnilo. Přístrojová deska dostala dekory připomínající dřevo a sedadla kombinující kůži a Alcantaru zase vyšitý nápis Scout. Nejde až o takové překvapení, protože s podobnými dekory dorazila už v roce 2014 i Škoda Octavia Scout.

Druhý pohled je to už ale o dost zajímavější. Vrcholný osmipalcový dotykový displej infotainmentu byl totiž nahrazen 9,2palcovým displejem použitým už v modernizované octavii. Jiné bude i prostředí systému a zároveň zmizly poslední dva hardwarové ovladače pro nastavení hlasitosti a rolování v menu.

Expozice Škody Auto na ženevském autosalonu nebude pouze o derivátech kodiaqu. Jak jsme uvedli již dříve, představí se ve světové premiéře také Octavia RS 245, Octavia Scout, modernizované modely Citigo, Rapid a Rapid Spaceback. Uvidíme také fabii s motorem 1.0 TSI, který v nabídce nahradil dosud používanou dvanáctistovku ve dvou výkonových variantách.

Jan Mička
Diskuze (117)
Avatar - Ada je zase tady
11. 3. 2017 21:21
Re: Sedačky
Pokud chce rendlák přežít, musí kopírovat VW. Časem dojde na licenci. :-!
8. 3. 2017 14:40
Re: Hogo fogo serepetičky
No mě už zrovna v golfu odešel >:D
6. 3. 2017 13:13
Re: Přejmenovat
Právě jsi takové články podpořil Pleskote >:D
6. 3. 2017 12:01
Re: Mam pocit
Klasika... Takhle přesně vznikají ty polopravdy a hate... Ta loketní opěrka je výškově nastavitelná a posuvná... Takže nemusí být vyklopená, když tam mám lahve s vodou a mohu si ji nastavit klidně do výšky opěrky ve dveřích. Když už na něco prskáš a pomlouváš to, měl bys být alespoň kompetentní v tom, že si to na živo prohlédneš ty odobrníku...
6. 3. 2017 10:35
Budíky
„Z těch bílejch budiku bych se zeblil" asi takhle bych to zhodnotil v hospodě u prvního piva