Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tradiční škodovácké chlubení: Všechny novinky před premiérou!

Martin Machala
Diskuze (18)
Mladoboleslavská automobilka znovu ukázala kompletní sbírku novinek ještě před oficiální premiérou.

Už ani já jsem nezažil typické autosalonové překvapení, kdy v první den výstavy koukáte, co se to vylouplo zpod plachty. Drtivou většinu novinek známe dopředu, nejrůznější „úniky“ jsou náš denní chleba, automobilky lákají na detailní snímky, siluety…

Typickým příkladem je Kodiaq RS. Už jsem to psal v samostatném článku k tomuto SUV – sportovní verze se nám nejdřív „ukazovala“ na více či méně konkrétních fotkách, pak jsme celý Kodiaq RS viděli ve studiu v Mnichově Hradišti, a teď mi kolega Jirka Baborský poslal fotky z tzv. sneak preview. To se takhle na škodováckém stánku sejde parta vybraných novinářů a všechny novinky si můžou v klidu prohlédnout ještě před samotným autosalonem.

Letos to vlastně dává o něco větší smysl než v minulých ročnících – v Paříži totiž po dlouhých letech chybí tradiční koncernový večírek. Jasně, Volkswagen se na francouzskou výstavu vykašlal a koncernový večírek bez hlavní značky koncernu… To by bylo asi trošku zvláštní.

O podobných akcích si můžeme myslet cokoliv, každopádně vy si ale můžete už teď díky Jirkovi okouknout všechno pařížské škodovácké. Tedy nejen Kodiaq RS, ale taky asi nejzajímavější počin Vision RS nebo dvojici nových karoqů - Scout a Sportline. Tedy ochutnávejte!

Martin Machala
Diskuze (18)
2. 10. 2018 12:01
Re: Nahradit logo nápisem ŠKODA
Hmm, dát si do avataru pidlookou octu, to je jak rána palicí do hlavy! >:D
2. 10. 2018 11:59
Re: čtyřoké zrůdy
A co zmínka o "chybějícím dieselu"? Nebude?! Ádo, nejsi nemocný? :-)
2. 10. 2018 11:54
Re: Není RS jako RS
Tak pokud tím pokrokem myslíš hybridizaci a elektrifikaci, tak o takový "pokrok" opravdu nikdo nestojí! 8-s 8-s 8-s :no: :no: :no:
2. 10. 2018 08:24
Re: Není RS jako RS
Právě že má.. nejvíc jde asi o to,že i do škodofky brzy dorazí pokrok (vtip) ale bude je to stát kupu peněz..
2. 10. 2018 08:12
Re: Nahradit logo nápisem ŠKODA
Ale no tak Jirko..zrovna ty bys mohl o avataru pomlčet.A o vyřádění se nad značkou auta..od tebe to fakt sedí ;-)