Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tuctové mercedesy, drahé rollsy, ale i Fiat Panda. V čem jezdí nejlepší hráči Ligy mistrů?

Jan Faltýsek
Diskuze (0)

Už tuto sobotu ve finále Ligy mistrů UEFA narazí Manchester City na Inter Milán. Ale co kdybychom k tomuto duelu přistoupili trochu jinak? Pojďme se podívat, jakými vozy se prohánějí klíčoví hráči obou týmů. Jejich garáže skrývají opravdové poklady.

V sobotu 10. června se v rámci 68. ročníku Ligy mistrů UEFA určí nový vítěz. Na Atatürkově stadionu v Istanbulu v Turecku se od 21:00 hodin utkají ve finále dva týmy, Manchester City FC a FC Inter Milán.

Manchester City

Aktuální vítěz Premier League, v semifinále se střetl s obhájcem titulu Realem Madrid a nezklamal. Přestože první zápas na domácí půdě Realu Madrid skončil remízou 1:1, anglický tým dokázal v domácím zápase na Emirates stadionu porazit slavný španělský tým, který je nejúspěšnějším v historii Ligy mistrů, a to čtyřmi góly.

Ederson

Ederson je brankář brazilského původu, který již několik sezón působí v Manchesteru City. Má brazilskou a portugalskou státní příslušnost. Vlastní spoustu superaut včetně Lamborghini Aventador, Ferrari FF, Range Rover a Mercedes-AMG GLE 43 Coupe.

Nejlepším z nich je pravděpodobně Aventador. Je vybaven 6,5litrovým motorem V12, jenž produkuje kolosálních 730 koní výkonu a 690 Nm a točivého momentu. Maximální rychlost tohoto vážně rychlého sporťáku je vysoko nad 300 km/h a jeho jízdní vlastnosti jsou působivé.

Video se připravuje ...

Ruben Dias

Ruben Dias, portugalský fotbalista z Manchesteru City a národního týmu, je uznávaný jako jeden z nejlepších obráncůsvěta. Je odchovancem mládežnické akademie Benfiky Lisabon, Manchester City ho koupil za přibližně 1,45 miliardy Kč a jeho čisté jmění je nyní přes 1,65 miliardy Kč.

Dias vlastní výstřední sbírku luxusních aut, včetně oranžového McLarenu 570 S (za přibližně 5 milionů Kč), Ferrari 812 Superfast (přibližně 12 milionů Kč), diamantově černého Rolls-Royce Drophead Coupé (mezi 19,75 a 21,95 miliony Kč) a Range Roveru Sport (přibližně 4,4 miliony Kč).

John Stones

Další na našem seznamu sbírky aut hráčů Manchesteru City je Rolls-Royce  Johna Stonese. Jedná se o anglického obránce, který již dlouhou dobu působí v Manchesteru City. Vlastní drahé vozy jako Rolls-Royce Cullinan, Mercedes-Benz SLS AMG a Mini Mark II.

Kevin De Bruyne

Kevin De Bruyne je belgický reprezentant, který hraje na postu záložníka za Manchester City. Patří mezi nejlepší kreativní středopolaře v oboru. De Bruyneho předchozí finále Ligy mistrů skončilo bolestivou porážkou od Chelsea v roce 2021, kdy po střetu s Antoniem Rüdigerem utrpěl zlomeninu nosu a levého očního důlku. Vlastní vozy jako Range Rover, Mercedes-Benz třídy G a další SUV Mercedes-Benz.

Erling Haaland

Útočící senzace Manchesteru City Erling Haaland varoval soupeře Interu v sobotním finále Ligy mistrů, že je ochoten udělat pro vítězství vše. Má rád SUV. Jeho sbírka zahrnuje luxusní a rychlý Rolls-Royce Cullinan za přibližně 8,3 milionů Kč, Range Rover Sport P510e First Edition za přibližně 3,4 milionů Kč a rychlý Mercedes-AMG GLE 63 S 4Matic Coupe, který využíval v Borussii Dortmund. Vlastní i Audi RS 6 Avant Performance quattro, které stojí přibližně 3,6 milionů Kč.

Inter Milán

Sezóna 2022/23 byla pro Inter Milán jednou z nejlepších, protože Nerazzurri vyhráli Coppa Italia, Supercoppa Italiana a kvalifikovali se do finále Ligy mistrů v Istanbulu. Soukromí hráčů italských týmů není tak známé, přesto jsme několik aut hráčů vypátrali.

Handanović

Je považován za jednoho z nejlepších gólmanů své generace. Poté, co Nerazzurri porazili Turín 1:0 v posledním zápase Serie A v této sezóně, jasně řekl, že se nyní soustředí na Istanbul a poté bude čas zvážit, zda zůstane, nebo odejde. Pokud jde o auta, Handanovič všechny pobavil, když přijel do Appiano Gentile s Vidalovou starou Pandou. Jinak jezdí třeba v Porsche Cayenne.

Hakan Çalhanoğlu

Turecký středopolař, který představuje kreativní sílu v záloze. Je známý svými přesnými přihrávkami, silným střeleckým dojmem a schopností dirigovat hru. Veřejně byl viděn s vozidly jako Lamborghini Aventador a Mercedes-Benz GLE Coupé. 

Marcelo Brozović

Chorvatský středopolař, který je členem Interu Milán. Brozović je technicky vyspělý hráč s dobrou schopností vedení míče a kvalitním rozehráváním. Přispěl k úspěchům Interu v nedávné minulosti a také reprezentuje Chorvatsko. Co se týče aut, Marcelo je jasný extrovert. Fanoušci jsou zvyklí vídat ho v Mercedesu třídy G, Ferrari California nebo v Rolls-Royce Cullinan.

Jan Faltýsek
Diskuze (0)

Doporučujeme