Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Díky této vychytávce je nová Dacia Sandero chalupářským snem

redakce AUTO.CZ
Diskuze (40)

Martin Vaculík pro vás chystá velké video s Dacií Sandero Stepway. Při jeho přípravě jej zaujala i tato chytrá maličkost, která národ chalupářů zaručeně potěší.

Na obsáhlé video s Dacií Sandero Stepway 1.0 TCe LPG, kde se technický expert Světa motorů Martin Vaculík podívá na veškeré inovace vozu, se můžete těšit co nevidět. Ještě před jeho vydáním tu ale máme malou ochutnávku. Martin vám představí chytrý prvek Sandera, který potenciálním českým kupcům určitě přijde vhod.

Jde o modulární střešní ližiny, které jsou v úvodní výbavě Essential za příplatek 2000 Kč, ve vyšší verzi Comfort je dostanete standardně. V čem že spočívá jejich modularita a jaké to koncovému zákazníkovi přináší výhody? Na to už se můžete podívat ve videu přiloženém výše.

Pokud vás zajímá, co dalšího pro vás Martin Vaculík chystá a nechcete zůstat ochuzeni ani o informace ze zákulisí příprav, nezapomeňte sledovat náš instagramový účet @auto.cz.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (40)

Doporučujeme

3. 5. 2021 23:11
kecá
on tak strašne kecá... zasekol sa v minulosti a žasne nad blbosťami 8-s
3. 5. 2021 11:54
Novinka
Takéto čosi mal Subaru Outback pre americký trh už pred rokmi.
3. 5. 2021 10:08
video mě docela pobavilo
ono spousta lidí si dělá legraci z pražáků, tak proč si neudělat taky z vesničanů... Pro někoho je důležité, že má oktávku ftedéíčku a na hlínách, pokud možno největších a nejširších a pro jiného je důležitá koule a zahrádka.
K tomu řešení - vůbec se mi nelíbí ta složitost přemontování, zlaté příčiníky, které často používám na kola, případně rakev.
3. 5. 2021 09:59
Re: Chalupáři?
Já si čtu návod ještě před koupí auta, abych zjistil, jaké špeky (dobré či špatné) to má :-). Ale chápu, že jsem asi výjimka...
3. 5. 2021 09:58
Re: Hagusy vs. zahrádka
Tak zase boli kombíky Lada, Trabant, Wartburg alebo Dacia.