Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Krasobruslení se dvěma SUV

David Bureš
Diskuze (4)
Krasobruslařský pár si zahrála dvě sesterská SUV – Citroën C-Crosser a Mitsubishi Outlander.

Zima se pomalu blíží, a tak je třeba se začít připravovat na jízdu na kluzké vozovce. Přiložené ruské video ukazuje, že se po i ledu dá elegantně jezdit, a to s ladností bruslařů při krasobruslení.

Video sleduje skutečné krasobruslařské duo s ladně klouzající dvojicí SUV opodál. Ta mají černý a bílý lak po vzoru tanečníků. Rozdíl mezi auty vedle barvy a značky je také ten, že bílé obouvá pneumatiky s hroty, zatímco černé nikoliv.

Pro potřeby natáčení byla použita sesterská SUV – Citroën C-Crosser a Mitsubishi Outlander minulé generace. Výroba obou automobilů skončila v minulém roce, Outlander nahradila nová generace, SUV francouzské značky se přímého nástupce nedočkalo. V nabídce Citroënu byl vůz nahrazen menším C4 Aircross odvozeným od Mitsubishi ASX.

Třetím sourozencem této dvojice byl Peugeot 4007, nahrazený 4008, který rovněž sdílí techniku s ASX.

Video je ve skutečnosti povedenou reklamou na ruskou společnost Extrim Drive nabízející školu smyku a další řidičské kurzy.

David Bureš
Diskuze (4)
Avatar - Ada je zase tady
18. 11. 2013 23:13
Re: S autem bez rucni brzdy
Jaké spojení? Citroen z důvodu vlastní neschopnosti vyvinout konkurenceschopné SUV prostě začal na základě licence ten Outlander od Mitsubishi prodávat. Jiné blatníky a přední maska (btw ohavnější, než u originálu) z toho jiný vůz neudělá. Ale aspoň měli fanoušci Citroenu chvíli šanci si koupit kvalitní japonský vůz s náhonem 4x4.

18. 11. 2013 20:36
Re: S autem bez rucni brzdy
Ja spis myslel spojeni Citro a Mitsu >:D
Avatar - Ada je zase tady
18. 11. 2013 20:15
S autem bez rucni brzdy
by takove veci delat nesly... Do auta patri rucni brzda a 4x4! :yes:
18. 11. 2013 19:56
A co na to...
... elegantni spojeni rika deda Eda? Teda Ada. ;-)