Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: V Tchaj-wanu se zřítil most. Během chvíle zmizel ve vodě i s cisternou

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)

Dnes ráno se v maličké tchajwanské vesnici Nanfangao zřítil obloukový most, po kterém v tu chvíli zrovna projížděla cisterna s naftou. Po obětech se stále pátrá.

V úterý ráno se v tchajwanském Nanfangau stala nešťastná událost, která si vyžádá minimálně několik těžce zraněných. Ráno se tu totiž zřítil most, po kterém zrovna jela cisterna s naftou. Po obětech teď pátrá vojenský vrtulník, vojáci, potápěči i rybářské lodě. Deset lidí už bylo přepraveno do nemocnice, šest z nich s těžkými zraněními. Dalších šest lidí je podle tamních zdrojů uvězněno na jedné z lodí.

Jen pár hodin před zřícením se obcí prohnal tajfun Mitag, který přinesl silný vítr a déšť, jenž přinesl stopnutí lodní i letecké dopravy. Zatím ale nikdo nepotvrdil, že by právě tohle přímo souviselo se zřícením mostu.

Ten byl 140 metrů dlouhý a 18 metrů široký. K otevření došlo v roce 1998, kdy stavba nahradila starší most, jenž byl nižší a nemohly pod ním projíždět větší rybářské lodě. Na další podrobnosti o incidentu a zraněných se zatím čeká.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)

Doporučujeme

13. 10. 2019 02:34
to mysli autor vazne?
V Tchaj-wanu? Jedine NA Tchaj wanu a Nan fang ao neni zadna vesnice. omg...