Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Vodíkový Hyundai Nexo a jeho zvláštnosti. Jak z něj vypustíte vodu?

Stanislav Kolman
Diskuze (2)

V redakci se zastavilo auto na vodík. Zkusili jsme si jeho dotankování a zároveň se podívali, čím se odlišuje od jiných moderních automobilů.

Jak už víte z našeho dřívějšího videa, dostali jsme příležitost otestovat vodíkový Hyundai Nexo. Kolega David Bureš už pro vás připravuje tradiční test, já jsem si auto na jeden den půjčil, abych si vyzkoušel, jak se vlastně vodík tankuje. Jenže Nexo je zajímavé nejen svým alternativním pohonem, ale i vybranými prvky a funkcemi na palubě.

A tak jsme připravili ještě jedno video, ve kterém si ukážeme třeba jeho zasouvací kliky, ale i vypouštění vody (odpadního produktu) vzniklé samotnou jízdou. Nezapomněli jsme ani na multimediální systém a především tlačítkové a velice efektivní ovládání drtivé většiny funkcí na obrovském středovém panelu. Kdo říká, že auto z budoucnosti musí mít jen a pouze uťapkané displeje.

Stanislav Kolman
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - Hammunasakra
14. 2. 2021 19:45
Re: Koukni hloupá Toyoto
Asi souhlas :yes:
14. 2. 2021 18:51
Koukni hloupá Toyoto
jak ti vyfoukli ten šmrncovní most mezi řidičem a spolujezdcem z Priusu 3. Který jsi od Priusu 4 úplně nepochopitelně poslala k ledu. Nevrátila jsi ho ani do současného PHEV - styď se.