Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Další Sportback. Tentokát od Mitsubishi.

Ondřej Láník
Diskuze (146)
Před časem jsme zveřejnili krátkou zprávu s prvními skicami studie Mitsubishi připravené pro nejvýznamnější podzimní autosalon na evropské půdě.

Včera automobilka vypustila další, konkrétnější snímek, který odhaluje novou agresivní tvář budoucích Mitsubishi.

Už v roce 2006 by se na trh měl dostat nástupce Mitsubishi Lancer, který by mohl být oděn do kabátu podobného střihu, jako má studie Mitsubishi Sportback Concept, připravená pro IAA ve Frankfurtu. Automobil postavený na společném základu s novým Dodgem Caliber by měl sdílet jak podvozkové komponenty, tak také některé motory. O definitivním jménu sériového modelu lze zatím jen spekulovat, avšak již nyní je zřejmé, že Audi, které prodává A3 Sportback ve stejné velikostní třídě, nenechá tento počin japonské automobilky bez odezvy.

Nejpřímější cestou ven z této situace by byl samozřejmě zavedený název Lancer, který si jméno udělal na evolučních ostrých verzích. Podle dosud zveřejněných skic bude toho jména hoden nejen vrcholný model, ale také běžná produkce...

Více informací přineseme přímo z Frankfurtu.

Ondřej Láník
Diskuze (146)
13. 8. 2005 21:32
Re: 40. let
Moc krásně jsi to napsal
12. 8. 2005 22:33
Re: Hoši dobrou noc.
Já už spím, nebuď mě...
12. 8. 2005 22:21
Re: TAKOVÝHLE OBRÁZKY
To máš pravdu I když jeden sem (NDR) utekl - Deen Reed. To byla figurka
12. 8. 2005 22:17
Re: TAKOVÝHLE OBRÁZKY
Krásné okamžiky zažívali lidi i v koncentračním táboře. Musíš rozlišovat - zločinný režim v němž jsi žil a to krásné, co ti třeba rodiče vytvářeli... "režimu navzdory" protože ti komouši... ti jsou jako mlha. Chvíli zaváháš, a máš je za krkem... a to by nebylo žádné EVO. Mám z toho ješte dnes husí kůži. Život pokrk v bahně. Navíc to nebylo bahno, bylo to ještě něco horšího.
12. 8. 2005 22:12
Re: TAKOVÝHLE OBRÁZKY