Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Mercedes-Benz GLK – Ve stylu větších příbuzných

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Nejmenší SUV s třícípou hvězdou na přídí se dočká modernizace, která jej přiblíží současné třídě M.

Mercedes-Benz GLK je na trhu od roku 2008 a čas na facelift se blíží. Při své premiéře toto SUV překvapilo ostrými hranami své karoserie. O některé z nich v rámci modernizace s velkou pravděpodobností přijde a především svými předními partiemi se přiblíží nové třídě M.

Fotografie maskovaných prototypů naznačují, že se můžeme těšit na nové nárazníky vpředu i vzadu, upravenou masku chladiče a víko zavazadlového prostoru. Facelift se dotkne i hlavních světlometů a zadních svítilen. V předním nárazníku budou integrovaná světla pro denní svícení z LED.

Lehké změny lze očekávat i v interiéru. Zde mají být použity nové materiály a infotainmentový systém. Nový bude i volant. Úprav se dočká i nabídka pohonných jednotek a převodovek.

Premiéra modernizovaného Mercedesu GLK se s velkou pravděpodobností odehraje na jaře příštího roku na březnovém autosalonu v Ženevě nebo o měsíc později v New Yorku.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Avatar - salamoon
10. 7. 2011 22:45
Preco?
"Nejmenší SUV s třícípou hvězdou na přídí se dočká modernizace, která jej přiblíží současné třídě M."

preco ked docurvia Mko,preco to iste idu urobit aj s GLK? ked vyzera sucasna generacia vyborne....? chcu si pohorsit predaje? nechapem to.... :no: