Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novým ředitelem Audi ČR se stane Tomáš Velek

Ondřej Chamilla
Diskuze (8)
Od 15. dubna tohoto roku se novým šéfem divize Audi společnosti Porsche Česká republika stane Tomáš Velek. Ve vedení vystřídá Thomase Ottera.

Od 1. června 2015 přebírá Thomas Otter, dosavadní šéf divize Audi společnosti Porsche Česká republika, novou roli v managementu Porsche Holding Salzburg, přičemž společnosti Porsche Česká republika bude k dispozici ještě do konce května. Na jeho dosavadní pozici však již od poloviny dubna nastoupí Tomáš Velek.

"Thomas Otter dokázal svou vysokou aktivitou spolu se svým motivovaným týmem v posledním roce a půl opět směřovat značku Audi k vynikajícím výkonům. Díky profesionální spolupráci s Audi AG je program nabídky a akcí velmi úspěšný, což podtrhují rekordní počty vozů Audi přihlášených do provozu v roce 2014 a také aktuální prodejní čísla a počty vozů fyzicky předaných zákazníkům. Naposledy dokázal tým Audi integrovat čtyřletou záruku do sériové výbavy modelů Audi prodávaných v České republice," uvádí ke změně ve vedení divize Audi Franz Pommer, jednatel společnosti Porsche Česká republika.

Tomáš Velek několik let vedl české a slovenské zastoupení značky Lexus a zároveň v těchto zemích působil jako ředitel externích vztahů pro Toyotu a Lexus. Automobilku Audi zná velmi dobře, předtím v ní pracoval osm let.

Ondřej Chamilla
Diskuze (8)
Avatar - speedfred
8. 4. 2015 22:22
Re: ok
tak multistrada asi nič-moc,ale taká panigale to už stojí za tie vibrácie :yes:
8. 4. 2015 22:11
Gratulace a hodně štěstí!
Gratulace "Thomas"! Mnoho pracovních úspěchů a respekt! Tohle už je jiný level, tak ať tě neukoušou striktní politikou >:D
Avatar - speedfred
8. 4. 2015 19:48
Re: ok
čo máš proti Ducati?? úžastné mašiny.
8. 4. 2015 19:32
Re: "pachatel" se vrací na místo činu....
A zná ho někdo? Já bych se na jednoho tipnul. >:D
8. 4. 2015 19:23
"pachatel" se vrací na místo činu....
:-) :-) :-)