Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Reklama na Renault Clio IV s polonahými Francouzkami slaví úspěch (+2x video)

David Bureš
Diskuze (48)
Renault sází na francouzský styl v reklamě. Snímky přenášející zájemce o Clio do Paříže jsou na internetu úspěšné.

Britské zastoupení automobilky Renault propaguje čtvrtou generaci Clia pomocí dvojice videí, nazvaných Va Va Voom. Reklamní spoty slaví úspěch, za dva týdny mají na serveru YouTube takřka čtyři miliony zhlédnutí.

Natočeny byly dvě verze reklamy – jedna cílí na muže, druhá na ženy. V té první se objevují polonahé tanečnice, v té druhé samozřejmě tanečníci. Vedle toho v propagačních snímcích nechybí ani postavy Nicole a Papá, které se objevily již v reklamách na Renault Clio z devadesátých let.

Snímky sledují zájemce o nové Clio během testovací jízdy tohoto vozu. V jejím průběhu se z anglického města přenesou do Paříže, když prodejce stiskne tlačítko Va Va Voom. Zájemci se tak dočkají překvapení, které jim Renault slibuje sloganem nazvaným Nikdy nezapomenete na to, kdy jste se poprvé setkali s novým Cliem.

Na internetu jasně boduje varianta pro muže (s ženami), která má přes tři miliony zhlédnutí. To reklama s polonahými tanečníky má "jenom" něco přes 750 tisíc zhlédnutí. Přitom již dva dny po zveřejnění měly snímky na svém kontě dohromady milion zhlédnutí.

Britské zastoupení Renaultu rovněž zveřejnilo interaktivní verzi videa, která umožňuje zažít neobvyklou testovací jízdu z pohodlí domova. Interaktivní video je možné zhlédnout na stránkách Renault.co.uk.

David Bureš
Diskuze (48)
Avatar - white label
18. 4. 2013 23:14
Re: 10 sekund...
Ale určitá forma sugesce a sní související případné iluze jsou pro tento typ/druh reklamy typické. A platí to od prášků na praní až po Coca-Colu...
P.S. Jinak k té titulce, to je fakt barbarské "uříznout" tak pěkné kočce půlku obličeje jen k vůli většímu pohledu do podprsenky. Pan grafik je zřejmě poznamenaný příliš krátkým období kojení jeho "kojné". ;-)
18. 4. 2013 19:57
Re: 10 sekund...
To ne, logo na volantu je jen součást toho "představení".
Gró je v tom prvním odstavci :-)
18. 4. 2013 19:56
Re: 10 sekund...
Tak tak...
Avatar - Emel
18. 4. 2013 16:38
Re: TRAPÁRNA ROKU
Když někdo pronese Das Auto, tak si maximálně vzpomenu na Ein Volk, Ein Reich... žádné pozitivní asociace to pro mě nemá.
Avatar - NSA
18. 4. 2013 13:15
Re: Čo dodať...
:yes: