Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Renault Latitude – Nový sedan francouzské značky

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Renault vedle prvních informací a série fotografií k novému modelu Latitude uvedl i velmi krátké video, které odhaluje hlavní linie karoserie i některé její detaily.

Renault Latitude představuje návrat francouzské automobilky k čtyřdveřové karoserii sedan u největších modelů. Novinka má karoserii dlouhou 4,89 metru, širokou 1,83 metru a vysokou 1,49 metru. Latitude je tedy o 3 cm delší než Vel Satis a s o 10 cm nižší celkovou výškou se zařadí mezi klasické vozy vyšší střední třídy.

Mezi motory bude podle neoficiálních informací figurovat mimo jiné 3,0 V6 dCi, nabízený také v Laguně Coupé. Další technické údaje zatím nejsou známy. Světová premiéra klasického sedanu, který se stane nástupcem kontroverzního Vel Satisu, se odehraje v srpnu v Moskvě.

Doporučujeme
Renault Latitude: Nástupce Vel Satisu se odhaluje, premiéra bude v srpnu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Avatar - Ada je zase tady
11. 6. 2010 13:27
korejskofrancouzsky passat
Vida, soudruzi z Francie se konecne propracovali k designu Passata minule generace. Ted jeste dohonit nemeckou kvalitu, vratit cas o 10 let nazpet a sundat z kapoty a volantu ten kosoctverec a byl by to prodejni trhak.
Nanestesti pro rendlik a spol nikdo cas o 10 let nazpet nevrati, nemeckou kvalitu a promyslenost team francouzskych a korejskych inzenyru nenasimuluje a proto se to bude prodavat jen jako - ojety Passat minule generace. Navic bez verze kombi a 4motion :no: