Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

V nejnovější Smrtonosné pasti si zahraje hned 14 modelů Mercedes-Benz

David Bureš
Diskuze (25)
Stuttgartská automobilka pro potřeby natáčení pátého dílu filmové akční série s Brucem Willisem dodala osobní vozy, dodávky i nákladní auta.

Filmové snímky jsou pro automobilky zajímavou možností k prezentaci svých aut. Platit to bude i v akčním filmu Smrtonosná past: Opět v akci (v originále A Good Day to Die Hard), ve kterém se objeví hned 14 modelů značky Mercedes-Benz.

Několik aut z této čtrnáctky bude účinkovat ve velkolepé honičce v ulicích Moskvy. V té budou hrát klíčovou roli čtyři modely – offroad třída G, lehký nákladní vůz Unimog, dodávka Sprinter a nákladní offroad Zetros.

Ostatní Mercedesy budou mít menší role. Ve filmu se dále objeví třída C, třída E sedan, dodávka Vito, osmiválcový offroad G 63 AMG, SUV GL nebo limuzína Maybach 57, jejíž výroba již skončila.

O ostatních použitých vozech stuttgartské značky automobilka mlčí. Ve filmu tak poněkud překvapivě bude s největší pravděpodobností chybět nový kompaktní sedan CLA, který debutoval na detroitském autosalonu.

Podle Mercedesu jsou automobily této značky ve filmu naprosto autentické, protože se běžně objevují v ulicích velkých evropských měst. Anders Sundt Jensen, šéf komunikace značky Mercedes-Benz, pak třídu G, Sprinter, Unimog a Zetros označuje za ideální vozy pro hrdiny, protože splňují požadavky ústřední dvojice postav.

Snímek sleduje policistu Johna McClanea v podání Bruce Willise, který vyrazí do Moskvy, aby pomohl synu Jackovi (Jai Courtney). Zde se však tato dvojice dostane do křížku s místním podsvětím, což bude znamenat jednu akční scénu za druhou. Film, ve kterém účinkuje i slovenský rapper Rytmus, bude mít českou premiéru 14. března.

David Bureš
Diskuze (25)
Avatar - vabis
16. 2. 2013 19:12
rytmuse neee
Tak ono by vypadalo blbě, kdyby se "v Moskvě" proháněly samé TDI >:D Ale slovenský rádoby rapper Paťko alias Rytmus, no všechno má svá slabá místa 8-s
Avatar - Pekelná Micinka
31. 1. 2013 01:44
Re: Brus, vyliž
Jasně, že jo. Ale jde to udělat dobře nebo podprůměrně.
Avatar - šmoula nešika
30. 1. 2013 08:38
Re: Reklamní filmy
Taky jsem si hned vzpomněl na tu přííšerrnooosst - Johnsovi. Viděl jsem první minutu a už chtěl jít pryč, ale zůstal jsem a počítal. Za pět minut deset reklam. Nevydržel jsem to a zdrhnul od telky.
30. 1. 2013 08:06
Re: Brus, vyliž
tak doporučuju, viděl jsem zatím jedničku, banda stallone, lungren, arnold atd podle mě stojí za to :yes:
30. 1. 2013 07:35
Re: Reklamní filmy
Jak kdy a jak kdo. Když si Bruce Wayne sedne do svého Aventadoru, mám z toho pocit, že tvůrci filmu zaplatili pánům od Lamborghini, aby tam to auto mohli použít:-) Je to tak krásně nenucené. Zatímco nedávno jsem utloukal sobotní večer při sledování nějakého - kupodivu ne tak strašného filmu s D. Duchovnym a Demi Moore /koukal jsem jak sexy je, na ty roky úplná paráda/ a ve filmu byly takové perly jako "To je nová Audi R8? No ta je ale nádherná" nebo když tam nějaký puboš přijel v TT, jeho kamarádi si notovali "no to je kára, takovou bych si nechal líbit" :-) :-) :-)