Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Co přináší tablet v nové Audi Q7?

Michal Fokt
Diskuze (7)
Po představení prostorového zvuku nového Q7 teď Audi prezentuje nový multifunkční 10,1 palcový dotykový displej pro cestující na zadních sedadlech.

Audi nám postupně představuje druhou generaci svého velkého SUV Q7 - už známe podobu jeho exteriéru i interiéru včetně základních technických informací, což by se mohlo zdát jako dostatečné až do světové výstavní premiéry, Audi však jde dál a pustilo se do představování dalších, méně obvyklých "highlightů" - nejprve nám přiblížilo 3D prostorový zvuk a nyní tu máme další novinku - Audi tablet.

Audi svůj tablet, použitý poprvé právě v novém Q7, představí poprvé 6. ledna příštího roku na elektronické megavýstavě CES v Las Vegas a následně 12. ledna na detroitském autosalonu a nyní uvádí krátké propagační video. Audi tablet je zařízení, určené pro wi-fi komunikaci pasažérů na zadních sedadlech s infotainmentovým palubním systémem modelu Q7 (a později pochopitelně i dalších vozů s oooo na chladiči) a pochopitelně kompletní přístup k internetu a všem souvisejícím aplikacím.

Tablet má úhlopříčku 10,1", funguje na operačním systému Android, má procesor Nvidia Tegra 4, 32GB vnitřní úložiště a disponuje mimo jiné full HD kamerou a podporuje Bluetooth a NFC.

Michal Fokt
Diskuze (7)
28. 12. 2014 13:42
Re: Už sa teším na Číňanov...
Takové držáky přeci na trhu jsou, ne? Nevím jestli zrovna od čínských firem, ale předpokládám, že i takové se najdou. I když na všechny nepůjdou (integrované budou jistě problematické).
Avatar - jozephko
27. 12. 2014 20:06
Re: Už sa teším na Číňanov...
Z pohľadu Čecha či Slováka je úplne jedno, či sa niečo vyrába v Nemecku alebo v Číne. Pokiaľ sa to nevyrába doma, tak je to jednoducho zahraničie. Z ekonomického pohľadu sú tvoje názory detinsky naivné...
27. 12. 2014 19:06
To jsou novinky...
Tablety v aute jiz davno vozim- hlavne pro deti. Uporna snaha nas presvedcit, ze v zadu jezdi manazeri je usmevna a mimo misu... Prehravat audio na palubnim systemu je prece bezne, wifi spot si udelate z kazdeho mobilu a platite jen jeden pausal... A ze bych potreboval aby mi deti posilaly cile do navigace??? Fakt dulezity upgrade. Btw nejlepsi univerzalni drzak na tablety dela vogels... Dobrej tablet vydrzi prehravat hd video 8 hodin bez nabijeni a na rozdil od bezne nabizenych origo dvd entertainment systemu za desitky tisic, mate kvalitni display, trojnasobne rozliseni a jasny obraz... A k tomu dva tablety jako bonus
Avatar - AUDIRS6
27. 12. 2014 15:22
Pán Fokt, to fakt ???!!!
...má mať ten tablet len 32 MB ???!!! Nie náhodou 32 GB !!! :-!
Ja viem, že včera bolo Štefana...atď, no tak bolo treba nájsť niekoho, kto by to po Vás pred uverejnením prečítal, a bolo by sa tomu možno predišlo... :-!
Avatar - flyboyeda
27. 12. 2014 15:08
Re: Už sa teším na Číňanov...
Evropa se stane kontinentem prodejců a jiných služeb