Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW řady 4 v dalších verzích. Jak obří ledviny sluší kombíku či kabrioletu?

Jan Zajíc
Diskuze (14)

Od oficiálního debutu nové řady 4 uběhl týden, přesto názory na příď s obrovskými ledvinami stále rezonují nejen sociálními sítěmi. Dnes se můžeme podívat, jak by tento prvek vypadal na dalších karosářských variantách.

Minulý týden v úterý odhodila druhá generace BMW řady 4 veškerou kamufláž a ukázala se světu v sériové podobě. Fandy značky zajímalo především to, jestli zůstane i kontroverzní prvek v podobě velkých ledvin, které jsme mohli vidět již na loňském konceptu BMW 4. A jak už jistě víte, zůstal.

Několik nezávislých grafiků se okamžitě pustilo do práce. Ukázali nám, jak by nová čtyřka vypadala s klasicky velkými ledvinkami, ale představila se nám třeba i neoficiální vize BMW řady 4 Gran Coupé. A do toho jsme si mohli novinku prvně prohlédnout na denním světle bez bohaté výbavy, kterou jsme viděli na oficiálních snímcích.

Video se připravuje ...

Svou troškou nyní přispěl i grafik vystupující pod přezdívkou X-Tomi. Ten na svých stránkách prezentoval hned několik nových variant řady 4. Prvně si můžeme prohlédnout ostrou M4, s níž ale příliš práce neměl. Podstatně zajímavější je podle nás vize kabrioletu a kombíku, respektive provedení shooting brake.

Jasně, takové auto zcela jistě nevznikne, když ale trochu přimhouříte oči, můžete vidět, jak by nové poznávací znamení BMW vypadalo na docela obyčejném kombíku. Dali byste si říct? Jestli ne, nevadí. Podle designérů automobilky se stejně velké ledviny v brzké budoucnosti týkají jen a pouze řady 4.

Líbí se vám obrovské ledviny nového BMW řady 4?
  • Ano
    23%
  • Zatím nevím
    4%
  • Ne
    73%
Děkujeme za váš hlas.
Celkem hlasovalo 3976 čtenářů.

Jan Zajíc
Diskuze (14)

Doporučujeme

11. 6. 2020 08:33
Re: Kaban
To su len dohady, na pravdu si musime pockat par rokov. Nemuselo to mat s kreslenim nic spolocne, mozno si len nesadol so zvyskom timu, alebo niekoho na**** a kopli ho do zadnice
11. 6. 2020 00:18
hnus
hnusný pořád dokola
10. 6. 2020 18:50
Avatar - WinDiesel
10. 6. 2020 17:41
Re: Co dodat...
Číňani žádný vkus nemají ...
Avatar - WinDiesel
10. 6. 2020 17:41
Re: Tři veteráni ...
Za mně dobrý, přesný !!!! Styl vysavač.